Căutare Live

Ștefan și Mihai de la Mireasă, luptă pentru inima Ștefaniei. Un joc încinge spiritele:''Vreau să te demasc! Afară nu ești așa!''

Continuă povestea triunghiului amoros dintre Ștefania, Mihai și Ștefan, în casa Mireasă. Jocul "adevăr sau provocare" a încins spiritele în casa Mireasa.

Adevăr sau Provocare în casa Mireasa

În timpul jocului, Ștefan a primit o provocare de la Cătălin, de care a profitat din plin, aceea de a o săruta pe Ștefania. Niciunul dintre ei nu a ezitat, iar acest lucru l-a supărat foarte tare pe Mihai, cel care și-a exprimat deschis intențiile de a o cuceri pe Ștefania.

''Mă așteptam să nu accepți. A fost o lovitură sub centură'', i-a spus Mihai Ștefaniei.

Ștefania a vrut să îl liniștească pe Mihai, spunându-i că nu are niciun fel de interes față de Ștefan.

''Nu vreau să mă scuz. Eu am luat-o drept un joc. Nu înseamnă nimic. Pentru mine ar fi fost ușor să îl aleg pe Ștefan, dar nu-mi place de Ștefan'', a fost explicația Ștefaniei.

Dispută în casa Mireasă între Ștefan și Mihai

Ștefan consideră că Mihai este duplicitar și vrea să îi deschidă ochii Ștefaniei.

''E foarte gelos. Eu vreau să îl demasc pe Mihai. Afară nu ești băiatul liniștit ca aici în casă. Mihai ar ieși la bătaie în secunda doi'', este felul în care Ștefan îl acuză pe rivalul său.

Ceilalți concurenți au comentat pe marginea acestui subiect.

''Ștefan o place pe Ștefania. O face intenționat'', s-au pus de acord Mădălina și Cătălina.

Băieții din casa Mireasa s-au întâlnit cu fetele noi, Ionela și Nicole: "Ești o fată foarte interesantă!"... Ștefania a clacat. De ce s-a închis concurenta de la ”Mireasa” în baie, unde a plâns zeci de minute...
Ultimele știri