Horoscopul zilei 2 aprilie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

O nouă zi, noi provocări pentru nativii fiecărei zodii. Iată ce spune horoscopul de astăzi, 2 aprilie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani.

Horoscopul zilei de 2 aprilie 2021. Ce spun astrele pentru fiecare nativ în parte

Profimedia

Astăzi facem legături pe care anterior le-am omis. Astfel, ies la iveală detalii care schimbă cu totul o situație. Este înțelept să facem tot posibilul să ne menținem calmul, deoarece ieșirile noastre nervoase nu fac altceva decât să ne afecteze relațiile.

Nativii Taur au parte de un episod de gelozie, iar nativii Fecioară primesc vești bune de la serviciu.

Horoscop zilnic 2 aprilie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Iată ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte!

Horoscop zilnic 2 aprilie 2021 Berbec

Evită pe cât posibil discuțiile despre politică sau despre religie și lasă dezbaterile pe altă dată. Azi ești foarte agresiv în comunicare. Pe plan amoros, dacă ai avut o relație secretă, te dai singur de gol.

Horoscop zilnic 2 aprilie 2021 Taur

Brusc simți că ți s eîneacă toate corăbiile. Ori ai parte de un episod de gelozie, ori sunt discuții aprinse despre veniturile comune cu partenerul, iar dacă ai de restituit un împrumut, pur și simplu ai senzația că îți este imposibil. Vei vedea că în curând lucrurile se vor așeza.

Horoscop zilnic 2 aprilie 2021 Gemeni

Astăzi chestiunile care țin de relații sau de carieră sunt în ceață. Nu prea știi încotro să o iei. Totodată, te simți între ciocan și nicovală și nu știi ce să alegi între nevoile tale și dorințele partenerului.

Horoscop zilnic 2 aprilie 2021 Rac

Este important să înțelegi că nu poți controla evenimentele exterioare. De asemenea, nu este respoinsabilitatea ta să îi educi pe ceilalți.

Citește și: Horoscop rune 2021, cu Mihai Voropchievici. Ce rezervă astrele pentru fiecare lună din an

Horoscop zilnic 2 aprilie 2021 Leu

Munca poate să mai aștepte, așa că ar trebui să te ocupi astăzi doar de activități care îți fac plăcere și să îți petreci timp cu prietenii. Unii nativi își pot face griji legate de anturajul copiilor.

Horoscop zilnic 2 aprilie 2021 Fecioară

Să sperăm că veștile bune de la muncă vor compensa tensiunile de acasă. Mulți nativi se plâng aucm fie că nu au stabilitate financiară, fie că partenerul le pune banii în pericol.

Horoscop zilnic 2 aprilie 2021 Balanță

Parcă nu ai avea niciun spor astăzi și simți că nu ai chef de nimic. Va fi destul de greu să-ți controlezi cuvintele astăzi, așa că nu e de mirarare dacă vei jigni pe cineva.

Horoscop zilnic 2 aprilie 2021 Scorpion

Ești înzestrat cu atât de multe abilități și de talente, și totuși tu nu ai încredere în tine. Astăzi ies discuții de la veniturile comune, gelozie, trădare și pierderi.

Horoscop zilnic 2 aprilie 2021 Săgetător

Încearcă să fii cât mai realist și nu te lăsa astăzi dus de val. Pot apărea tensiuni din cauza partenerului și nu este exclus să vă faceți reproșuri.

Horoscop zilnic 2 aprilie 2021 Capricorn

Astăzi ai face bine să te retragi departe de gălăgie și de agitație, și să petreci un pic de timp tu cu tine. Ți-ar face bine să faci o sesiune de meditație și să apelezi la orice metodă îți calmează mintea.

Horoscop zilnic 2 aprilie 2021 Vărsător

Nu ești foarte practic astăzi și nici dornic să te ocupi de sarcinile zilei. Toodată, faptul că stai atât de mult pe telefon și îți neglijezi copilul îți răpește stabilirea unei conexiuni autentice.

Horoscop zilnic 2 aprilie 2021 Pești

Nu ai chef nici să mergi acasă, nici la muncă. Nu prea ai energie și îți pui tot felul de întrebări, dacă anumite situații din trecut nu îți vor afecta reputația. Alți Pești s-ar putea să fie nevoiți să se mute, sau să stea până târziu la serviciu.

Ultimele știri