Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Horoscopul Zilei, 22 octombrie 2020. Nativii Pești s-au dat peste cap financiar. Află ce se întâmplă cu Săgetătorii

Zodiile își testează stima de sine și capacitatea de a fi liderii propriei vieți. Victimizarea este aspru sancționată, așa că ne putem aștepta la evenimente care vin ca un tratament șoc.

Horoscopul Zilei, 22 octombrie 2020

Berbec

Ai trecut prin multe situații care te-au făcut să îți pierzi încrederea în tine. Deși îți place să fii stăpânul vieții tale, într-un fel sau altul, ai depins de alți oameni, ceea ce te-a făcut să te îndoiești de valoarea ta. Este timpul să pui mai mult preț pe tine și să îți creezi propria definiție despre succes, fără să te mai compari cu nimeni altcineva.

Taur

În ultimele 9 luni, este foarte posibil să fi ajuns la doctor și prin spitale mai des decât în toată viața ta, iar alți tauri poate că și-au îngropat nefericirea în alcool sau antidepresive. Pe ultima sută de metri, sper că ai învățat că emoțiile tale, felul în care te simți, îți impactează și sănătatea. Așadar, elimină oamenii toxici și scapă de secretele apăsătoare.

Gemeni

Vii după o perioadă destul de lungă în care prieteniile s-au triat, iar oamenii și-au cam arătat adevărata față. Ideal ar fi fost să iei decizii îndrăznețe, fără să ții cont de părerea grupului social din care faci parte. Totodată, în loc să te ascunzi în spatele celorlalți, lasă timiditatea la o parte și dă-ți voie să fii în lumina reflectoarelor!

Rac

Fie că ești conștient sau nu, ți s-a întâmplat adesea să te simți vinovat că tu ai evoluat profesional și cei dragi au cam rămas în urma ta. În loc să te autosabotezi sau să accepți frustrările celorlalți, care au încercat cu orice preț să-ți pună bețe în roate, concentrează-te pe progresele tale și dă dovadă de responsabilitate și perseverență!

Leu

În numele opiniei tale, ai ajuns deseori la conflicte și se pare că de la un punct încolo, ai considerat că oamenii nu sunt pregătiți să îți înțeleagă cunoașterea. Așa că ai preferat să te închizi în tine, când de fapt, lecția ta era să faci un efort să vorbești pe înțelesul tuturor.

Fecioară

De pe 27 ianuarie și până nu demult, ai avut parte de o sumedenie de dezamăgiri și de pierderi. Totuși, nu te grăbi să judeci și privește lucrurile în profunzime. Paradoxal, vei descoperi că este în avantajul tău că o anumită persoană a plecat din viața ta și că poate nu mai ești nevoit să o întreții.

Balanță

Nu ar fi de mirare dacă o bună bucată de vreme, nu te-ai mai simțit împlinit într-o relație sau îhntr-un parteneriat. Nici nu avea cum să fie altfel, atâta vreme cât ai oferit infinit mai mult decât ai primit. Totuși, să știi că nu este sănătos să continui o relație sau o colaborare doar pentru că îți este teamă că nu te vei descurca pe cont propriu.

Scorpion

Mulți nativi au fost acuzați la locul de muncă de dezorganizare sau de neglijență, iar relațiile cu colegii au fost super tensionate. Alții și-au pierdut locul de muncă și au fost nevoiți să se reinventeze. Indiferent de ce ați trăit, vă sfătuiesc să nu purtați antipatii și să nu urziți planuri de răzbunare.

Săgetător

În ultimele 9 luni, tocmai tu, care ești din fire optimist și aduci zâmbetul pe buzele tuturor, ți-ai cam pierdut orice chef. Oricât de multe motive de supărare ai avea, dă-ți un reset când vine vorba de iubire, relația cu copiii sau creativitate.

Capricorn

Nici tu nu ai fost scutit de turbulențe în relațiile cu părinții sau cu membrii familiei. Universul a vrut să îți creezi propria identitate, să fii pe picioarele tale și să te desprinzi de ce cred rudele despre tine.

Vărsător

Uneori ai simțit că ți-ai pierdut direcția în viață și că, efectiv, nu mai știi care este lista ta de priorități, iar alți vărsători au ținut discuțiile la nivel superficial de teama de a nu fi respinși sau dezaprobați. Efectiv, nu ar trebui să le pese de cum îi cataloghează cei din jur.

Pești

Financiar, te-ai dat peste cap să câștigi cât mai mult și, totuși, parcă nu a fost suficient. Și chiar dacă nu aveai motive să duci grija zilei de mâine, te-ai simțit nesigur și speriat că ai putea să îți pierzi resursele. Este cazul să te oprești din a pune atât de multă presiune pe tine, pentru că important este că tu chiar ești independent financiar.

Video