Antena Căutare

Horoscopul zilei 9 februarie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

Și astăzi avem parte de o zi liniștită, cu câteva mici excepții, pentru că unii dintre noi sunt mai sensibili și se pot confronta cu o paletă largă de trăiri intense.

Horoscopul zilei 9 februarie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

profimedia

Recomandat ar fi să realizăm ce anume din viața noastră vrem să punem în ordine și să trecem la treabă cu pași mici și siguri.

Horoscop 9 februarie 2021 Berbec

Dacă în ultima vreme pe plan profesional ai simțit că te-ai învârtit în cerc, astăzi ești super ambițios și întrevezi o ieșire. Alți nativi se simt controlați pe plan profesional și este posibil să aibă o răbufnire.

Horoscop 9 februarie 2021Taur

Nu se termină lumea dacă îți ceri scuze. Mai mult ca sigur ai întrecut măsura când ai spus unele lucruri, dar poți îndrepta situația. De asemenea, nu da sfaturi astăzi celor care nu ți le cer.

Horoscop 9 februarie 2021 Gemeni

Te poți confrunta cu anumite stări de frustrare și chiar de gelozie. Ori tu, ori oamenii din jur sunt de modă veche și astfel nu prea sunteți pe aceeași lungime de undă.

citește și: Cele 4 zodii care se transformă total în următoarele săptămâni! Pe cine afectează Mercur retrograd în februarie 2021

Horoscop 9 februarie 2021 Rac

Astăzi e recomandat să dai dovadă de maturitate și indiferent de problemele cu care te confrunți într-un parteneriat sau o asociere, să dai cărțile pe față. Nu face tu presupuneri, mai de grabă cere lămuriri.

Horoscop 9 februarie 2021 Leu

Ziua de astăzi te poate trece prin toate stările posibile și imposibile dacă te încarci cu problemele altora și încerci să le rezolvi în locul lor. Dacă vrei să ajuți cu adevărat pe cineva, nu îi mai face treaba, asta pentru că nu va învăța nimic, iar tu vei fi și mai epuizat.

Horoscop 9 februarie 2021 Fecioară

S-ar putea să simți fluturași în stomac astăzi și e suficientă o singură privire ca să ai sentimentul că ți-ai găsit sufletul pereche. Este recomandat să iei lucrurile pas cu pas și să nu te grăbești.

citește și: Horoscop rune 2021 luna februarie, cu Mihai Voropchievici. Ce rezervă astrele pentru luna iubirii

Horoscop 9 februarie 2021 Balanță

Acasă nu e prea mare veselie astăzi. În problemele familiei se pot amesteca și rude mai în vârstă și astfel se creează tensiune. De asemenea, s-ar putea ca angajamentele pe care și le-ai luat pentru familie să apese destul de greu pe umerii tăi.

Horoscop 9 februarie 2021 Scorpion

Dacă vrei să primești lucruri noi în viața ta trebuie să le faci loc. Așadar scapă de tot ce nu îți mai este de folos. Unele discuții pot aprinde astăzi spiritele. De aceea, nu ar strica să lași sarcasmul deoparte.

Horoscop 9 februarie 2021 Săgetător

Astăzi cea mai proastă idee este să faci lucrurile de mântuială. Mai devreme sau mai târziu vine nota pentru lipsa ta de seriozitate. Nu ar strica și mai multă maturitate pe plan financiar.

Horoscop 9 februarie 2021 Capricorn

Simți nevoia să pui și tu umărul astfel încât o situație să se miște din loc. Ai energie și mult chef de muncă. Mulți Capricorni fac acum economii pentru a-și cumpăra o casă. În curând își vor vedea visul cu ochii.

Horoscop 9 februarie 2021 Vărsător

Ar fi chiar indicat să te mai odihnești și să îți mai tragi și tu sufletul. În următoarea perioadă, conexiunile, relațiile pe care le stabilești își pot fi de mare folos.

Horoscop 9 februarie 2021 Pești

Nu ar fi de mirare să faci o curățenie generală în agenda telefonului astăzi. Sunt multe persoane cărora nu mai ești dispus să le accepți accesul în viața ta. Așadar, prietenile care nu sunt construite pe un fundament solid se clatină și chiar se rup.

Horoscopul zilei 09 februarie 2021. Berbecii sunt mai ambițioși ca niciodată la locul de muncă... Horoscopul zilei 10 februarie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru...
Sărățele cu brânză și semințe de chimen, simple și rapide
Pentru gustări delicioase, savurate alături de prieteni și familie, prepară o rețetă de...
Horoscopul zilei de 10 februarie 2023. Leii au aspirații înalte. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 10 februarie 2023 aduce multe vești bune pentru nativii din zodia Leu și nu...
Ultimele știri
x