Antena Căutare

Prognoza meteo 10 martie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Desi nu ne-am mai asteptat la vreme atât de rece în această perioadă, iată că meteorologii anunță un cod galben de ninsori însemnate cantitativ și strat de zăpadă consistent în Oltenia și în cea mai mare parte a Munteniei, precum și în zona Munților Banatului, în Carpații Meridionali și de Curbură.

meteo
Prognoza meteo 10 martie 2021 | profimedia

Acest cod galben s-a instalat de azi-noapte la ora 03.00 și va fi valabil până mâine dimineață la ora 06.00. În celelalte zone cerul va fi parțial noros, cu precipitații mixte, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate în sudul și în estul țării.

Așadar astăzi în Maramureș cerul va fi acoperit de nori și va ploua în cea mai mare parte a regiunii. Maximele termice de azi vor atinge 6 grade Celsius.

Cer noros se anunță astăzi și în Crișana, însă ploile vor fi trecătoare și neînsemnate cantitativ. Maxima zilei se va situa în jurul valorii de 6 grade. Meteorologii anunță ploi și în cea mai mare parte a Banatului. Temperaturile înregistrate astăzi vor fi apropiate de normalul perioadei, astfel că maximele ajung la 6 grade.

În Oltenia sunt așteptate precipitații mixte în nord și nord-vest, dar și ninsori în partea de sud a regiunii. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 3 grade.

Precipitații se anunță astăzi și în Transilvania. Dacă în nord, vest și centru acestea vor fi mixte, în sud și est vor predomina ninsorile. Vântul va avea intensificări în zonele montane, spulberând zăpada. În cee ace privește valorile termice, acestea se vor încadra între -1 și 6 grade Celsius.

În Moldova vom avea precipitații mixte în cea mai mare parte a regiunii, ninsori anunțându-se doar în zona montană. Mercurul din termometre va urca până la maxim 3 grade astăzi.

Pentru Dobrogea, meteorologii anunță intensificări ale vântului și precipitații mixte. Temperaturile de astăzi nu vor depăși 4 grade.

Muntenia se află sub avertizare de cod galben de ninsori până mâine dimineață la ora 06.00. așteptăm să se depună strat de zăpadă ce pe alocuri va fi consistent. Vântul va avea și el unele intensificări, în special în partea de sud-est. maximele termice se vor încadra între 0 și 2 grade.

În capitală astăzi ne așteaptă o zi de miercuri cu ninsori și o maximă de doar 1 grad. Mâine se pare că vom scăpa de precipitații și chiar dacă cerul va rămâne acoperit de nori, maxima zilei nu va depăși 4 grade.

Temperaturile maxime de astăzi din principalele orașe ale țării

Baia Mare – 5 grade

Oradea – 6 grade

Cluj-Napoca – 4 grade

Suceava – 1 grad

Iași – 3 grade

Brașov – 1 grad

Sibiu – 3 grade

Timișoara – 6 grade

Craiova – 1 grad

București – 1 grad

Galați – 1 grad

Constanța – 4 grade

Prognoza Meteo, 10 martie 2021. Cod galben de ninsoare... Prognoza Meteo, 11 martie 2021. Vreme rece și precipitații...
Video Super Neatza, 3 octombrie 2023. Ce alimente ar trebui să consumăm pentru a ne proteja inima Marti, 03.10.2023, 09:18
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Concursul Ce se întâmplă cu Dani? îți poate aduce un smartwatch pe saptamană. Ce trebuie să faci pentru a participa 

Concursul Ce se întâmplă cu Dani? îți poate aduce un smartwatch pe saptamană. Ce trebuie să faci pentru a participa 

Dani Oțil lipsește de la Super Neatza cu Răzvan și Dani. Fanii matinalului de la Antena 1 s-au întrebat ce se întâmplă cu prezentatorul, iar acum au ocazia chiar să răspundă singuri și să primească un premiu.

Vineri, 22.09.2023, 17:57
Super Neatza, 19 septembrie 2023. Cum îngrijim corect pielea bebelușului în primul an de viață

Super Neatza, 19 septembrie 2023. Cum îngrijim corect pielea bebelușului în primul an de viață

Într-o nouă ediție Super Neatza, Răzvan și Ruxandra Luca au stat de vorbă despre cum îngrijim corect pielea bebelușului în primul an de viață.

Marti, 19.09.2023, 18:10
Bianca Nuțu de la Neatza, noi detalii despre accidentul în care era să își piardă viață. Ce a văzut în propria astrogramă

Bianca Nuțu de la Neatza, noi detalii despre accidentul în care era să își piardă viață. Ce a văzut în propria astrogramă

Bianca Nuțu, astrologa de la Neatza cu Răzvan și Dani, a vorbit deschis despre accidentul de mașină în care a fost implicată în vacanță. Aceasta a mărturisit că au existat semne că o pândește o tragedie, însă a ales să le omită. Ce a învățat după experineța la limită

Marti, 19.09.2023, 13:34
Ramona Olaru, într-o ipostază înduioșătoare cu micuțul Tiago. Cum i-ar sta asistentei de la Neatza în postura de mămică

Ramona Olaru, într-o ipostază înduioșătoare cu micuțul Tiago. Cum i-ar sta asistentei de la Neatza în postura de mămică

Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a înduioșat pe toată lumea după ce a fost surprinsă cu fiul lui Dani Oțil în brațe. Iată apariția extrem de simpatică!

Vineri, 01.09.2023, 15:15
x