Antena Căutare

Prognoza meteo 11 martie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Ne-am bucurat de încă o zi autentică de iarnă, dar și astăzi va fi încă vreme rece pentru data la care ne aflăm, chiar dacă aceasta se va ameliora în privința precipitațiilor în jumătatea sudică a țării.

meteo
Prognoza meteo 11 martie 2021 | profimedia

Pe parcursul zilei cerul va fi variabil, cu înnorări și izolat ninsori slabe la munte, în Transilvania și în nordul Moldovei, iar în primele ore și în Oltenia, vestul Munteniei și sudul Dobrogei. În orele serii, înnorările se vor extinde treptat, dinspre nord-vest și vor cuprinde cea mai mare parte a teritoriului.

Așadar, local se vor semnala precipitații în general slabe cantitativ, predominant sub formă de ninsoare în regiunile nordice și mixte în cele vestice.

În Maramureș unde începem ziua cu cer variabil, dar spre seară se vor aduna norii și sunt așteptate precipitații. Maxima zilei se va situa în jurul valorii de 6 grade. Și în Crișana vom avea o zi plăcută astăzi. Soarele se va răta printre nori, iar mercurul din termometre va urca până la 7 grade.

Bănățenii se vor bucura de prezența soarelui și de o temperatură maximă ce va atinge astăzi 8 grade. În Oltenia cerul va fi acoperit de nori, în prima parte a zilei va continua să ningă, însă nu foarte însemnat cantitativ.

Temperaturile maxime de astăzi se vor încadra între 1 și 5 grade. Pentru Transilvania, meteorologii anunță vreme variată, cu ceva raze de soare prin vest și cer acoperit în restul regiunii. Vor mai fi și ninsori în special la munte. Mercurul din termometre va urca până la 8 grade.

În Moldova cerul va fi mai mult noros, soarele fiind destul de timid. Temperaturile maxime de astăzi vor atinge valori de 5 grade. În Dobrogea, vântul va avea unele intensificări, cerul se va menține mai mult noros, iar valorile termice se vor încadra între 2 – 4 grade.

În Muntenia, dimineața vom avea ninsori însă o dată cu orele amiezii, vom vedea și soarele. Temperaturile maxime de astăzi vor atinge 4 grade.

În București ne așteaptă astăzi o zi cu de toate. Dimineață a nins, dar se pare că ziua va fi una cu soare. Maxima zilei va atinge 3 grade. Mâine vom avea cer variabil și o maximă de 5 grade. Sâmbătă va fi și mai cald, dar se întorc precipitațiile.

Temperaturile maxime de astăzi din principalele orașe ale țării

Baia Mare – 6 grade

Oradea – 6 grade

Cluj-Napoca – 6 grade

Suceava – 3 grad

Iași – 5 grade

Brașov – 2 grad

Sibiu – 5 grade

Timișoara – 8 grade

Craiova – 1 grad

București – 3 grad

Galați – 4 grad

Constanța – 3 grade

Prognoza Meteo, 11 martie 2021. Vreme rece și precipitații... Prognoza Meteo, 12 martie 2021. Temperatura maximă va fi de 4 grade Celsius în București...
Video Super Neatza, 3 octombrie 2023. De ce ne caută foștii parteneri, chiar dacă și-au refăcut viața Super Neatza, 3 octombrie 2023. De ce ne caută foștii parteneri, chiar dacă și-au refăcut viața Marti, 03.10.2023, 11:19
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Concursul Ce se întâmplă cu Dani? îți poate aduce un smartwatch pe saptamană. Ce trebuie să faci pentru a participa 

Concursul Ce se întâmplă cu Dani? îți poate aduce un smartwatch pe saptamană. Ce trebuie să faci pentru a participa 

Dani Oțil lipsește de la Super Neatza cu Răzvan și Dani. Fanii matinalului de la Antena 1 s-au întrebat ce se întâmplă cu prezentatorul, iar acum au ocazia chiar să răspundă singuri și să primească un premiu.

Vineri, 22.09.2023, 17:57
Super Neatza, 19 septembrie 2023. Cum îngrijim corect pielea bebelușului în primul an de viață

Super Neatza, 19 septembrie 2023. Cum îngrijim corect pielea bebelușului în primul an de viață

Într-o nouă ediție Super Neatza, Răzvan și Ruxandra Luca au stat de vorbă despre cum îngrijim corect pielea bebelușului în primul an de viață.

Marti, 19.09.2023, 18:10
Bianca Nuțu de la Neatza, noi detalii despre accidentul în care era să își piardă viață. Ce a văzut în propria astrogramă

Bianca Nuțu de la Neatza, noi detalii despre accidentul în care era să își piardă viață. Ce a văzut în propria astrogramă

Bianca Nuțu, astrologa de la Neatza cu Răzvan și Dani, a vorbit deschis despre accidentul de mașină în care a fost implicată în vacanță. Aceasta a mărturisit că au existat semne că o pândește o tragedie, însă a ales să le omită. Ce a învățat după experineța la limită

Marti, 19.09.2023, 13:34
Ramona Olaru, într-o ipostază înduioșătoare cu micuțul Tiago. Cum i-ar sta asistentei de la Neatza în postura de mămică

Ramona Olaru, într-o ipostază înduioșătoare cu micuțul Tiago. Cum i-ar sta asistentei de la Neatza în postura de mămică

Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a înduioșat pe toată lumea după ce a fost surprinsă cu fiul lui Dani Oțil în brațe. Iată apariția extrem de simpatică!

Vineri, 01.09.2023, 15:15
x