Antena Căutare

Prognoza meteo 17 martie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Vremea va fi închisă și rece pentru această dată  și s-a extins și codul galben până pe data de 18 la ora 06.00.

Prognoza meteo 17 martie 2021

profimedia

În continuare vorbim de precipitații însemnate cam în toate zonele din țară, în sudul, estul, precum și centrul țării, dar și la munte se vor acumula cantități de apă de 25 – 30 l/mp, iar pe spații mai mici, în estul Munteniei, vor fi între 40 – 70 l/mp.

Ieri la ora 14.00 s-a intalat și un cod portocaliu de intensificări ale vântului, ninsori abundente și viscol puternic în Carpații Meridionali și de Curbură. Acest cod se va menține până diseară la ora 23.00.

Vremea în Maramureș

În Maramureș cerul va fi acoperit de nori, dar precipitații se vor semnala în special în jumătatea de est a regiunii. Vor predomina ploile, dar în timpul nopții se anunță lapoviță și chiar ninsoare. Termometrele vor indica o maximă de 7 grade.

Vremea în Crișana

În ciuda unui cer noros, șansele vor fi reduse. Maxima zilei nu va depăși 8 grade Celsius.

Vremea în Banat

Bănețenii vor avea parte de precipitații în cea mai mare parte a regiunii, excepție va face vestul, unde șansele de ploaie vor fi reduse. La prânz se vor înregistra între 6 și 8 grade Celsius.

Vremea în Oltenia

În Oltenia se vor semnala precipitații abundente doar în partea de sud. În restul regiunii, acestea vor fi trecătoare și neînsemnate cantitativ. Valorile termice de astăzi vor urca până la 8 grade.

Vremea în Transilvania

În Transilvania astăzi vor fi precipitații mixte în cea mai mare parte a regiunii, dar în Carpații Meridionali și se Curbură vor predomina ninsorile, iar vântul va bate cu viteze de până la 110 km/h spulberând zăpada. Temperaturile maxime de astăzi vor fi sub normalul perioadei, între 2 și 6 grade Celsius.

Vremea în Moldova

Pentru Moldova meteorologii anunță ninsori în nord și în nord-vest, precipitații mixte și ploi în restul regiunii. Maximele de astăzi se vor încadra între 2 și 6 grade Celsius.

Vremea în Dobrogea

Dobrogenii vor avea astăzi parte de ploi, vânt slab și temperature ce vor atinge valori maxime de până la 9 grade Celsius.

Vremea în Muntenia

În Muntenia vom avea o nouă zi cu ploi, precipitații mixte și temperaturi sub cele normale pentru această data. Așadar termometrele vor indica maxime situate între 5 și 8 grade Celsius.

Vremea ploioasă vom avea astăzi și în București. Maxima zilei va atinge 8 grade. Mâine și poimâine se așteaptă, de asemenea, ploi cu o maximă de 7-8 grade Celsius.

Temperaturile maxime de astăzi din principalele orașe ale țării

Prognoza Meteo, 17 martie 2021. Vremea se anunță închisă și rece... Prognoza Meteo, 18 martie 2021. Vremea se menține rece și mohorâtă...
Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor...
Horoscopul zilei de 29 mai 2023. Scorpionii reușesc să-și crească veniturile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 mai 202 spune că nativii din zodia Scorpionului reușesc să-și crească...
Ultimele știri
x