Prognoză meteo 19 octombrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

La începutul acestei săptămânii vremea se va ameliora la capitolul precipitații, dar frigul va persista.

Prognoză meteo 19 octombrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

profimedia

Cerul va fi variabil cu înnorări mai accentuate ziua la munte, în nordul și centrul țării. Izolat vor fi condiții slabe de precipitații trecătoare sau chiar fulguieli la munte.

Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări pe crestele montane înalte, iar pe parcursul nopții. În depresiuni se va produce brumă și vor fi condiții de ceață.

În Maramureș, chiar dacă cerul va fi acoperit de nori, șansele de ploaie vor fi reduse. Valorile termice se vor încadra astăzi între 12 și 13 grade Celsius.

În Crișana cerul va fi parțial acoperit, se va răta și soarele, iar maximele termice vor fi cuprinse între 13 și 14 grade.

Bănățenii se vor bucura de un cer variabil, însă la capitolul temperature nu vor sta foarte bine. Astăzi temperature maximă va fi de doar 14 grade.

În Oltenia astăzi meteorologii anunță soare, însă temperaturile se vor menține ușor sub normalul perioadei. Maxima de astăzi va atinge 17 grade.

În Transilvania vom avea astăzi o zi rece, cu cer acoperit de nori în cea mai mare parte a regiunii și soare doar în partea de sud-vest. Maximele termice vor atinge astăzi între 10 și 15 grade.

Meteorologii anunță o zi însorită în Moldova, excepție făcând nordul regiunii unde vor fi și condiții de ploaie. Temperaturile de astăzi vor urca până la 16 grade.

În Dobrogea vom avea cer senin, vânt slab și maxime cuprinse între 15 grade și 16 grade.

De soare ne vom bucura și în Muntenia. Chiar dacă dimineața și seara va fi răcoare , la prânz mercurul din termometre va urca până la 15 grade.

În București începem ziua cu temperaturi de doar 4-5 grade, dar pe parcursul zilei se va arăta soarele, iar maxima va atinge undeva la 15 – 16 grade.

Ultimele știri