Antena Căutare

Prognoza meteo 2 martie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Florinela Georgescu, director ANM, ne spune cum va fi vremea la începutul lunii martie. În următoarele zile vremea se va încălzi tot mai mult.

meteo
Prognoza meteo 2 martie 2021 | profimedia

Astăzi, în capitală, norii se vor risipi spre după-amiază și maxima va atinge 9 – 10 grade. În restul țării temperaturile vor fi în creștere. Cel mai cald, ca și ieri, va fi în vestul țării, în Banat și Oltenia, unde se vor înregista 14 – 15 grade astăzi. De mâine, temperaturile vor fi din ce în ce mai ridicate pe fondul unei vremi fără precipitații.

Cele mai ridicate temperaturi se vor înregistra vineri, în regiunile sudice, unde se vor înregistra 18 – 19 grade Celsius. În schimb, în partea de nord a țării, vineri vremea se va schimba și va deveni mai capricioasă.

În regiunile nordice vor apărea din nou precipitații. De asemenea, se vor înregistra și scăderi de temperatură și în partea de nord se va reveni la temperaturile de sfârșit de februarie, aproximativ 3-4 grade.

Vineri noapte vremea se va schimba în toată țara, iar meteorologii anunță precipitații în cea mai mare parte a țării, deși acestea vor fi slabe din punct de vedere cantitativ.

Această variație a temperaturii și a presiunii atmosferice, care va fi în scădere pronunțată, vor duce la apariția intensificărilor de vânt.

Precipitațiile care se anunță spre sfârșitul săptămânii vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare, mai ales în zonele montane. Pentru că ele se vor extinde mai ales noaptea, nu este exclus ca și în zonele joase de relief să mai vedem câțiva fulgi. Cu toate acestea, nu se va depune strat de zăpadă.

În weekend și în primele zile ale săptămânii viitoare se va înregistra o încălzire treptată și o vreme frumoasă, fără precipitații. Chiar temperaturile nu vor ma atinge 19 grade, ele tot vor fi peste normalul perioadei.

În weekend, la munte stratul de zăpadă se va păstra și este posibil ca episodul cu precipitații de vineri și sâmbătă să mai contribuie la creșterea grosimii stratului de zăpadă. Temperaturile scăzute vor favoriza menținerea stratului de zăpadă.

Temperaturile maxime de astăzi din principalele orașe ale țării

Baia Mare – 10 grade

Suceava – 12 grade

Oradea – 11 grade

Cluj-Napoca – 10 grade

Iași – 11 grade

Miercurea Ciuc – 8 grade

Timișoara – 13 grade

Sibiu – 10 grade

Brașov – 8 grade

Galați – 10 grade

Craiova – 13 grade

București – 10 grade

Constanța – 7 grade

Prognoza meteo 1 martie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Prognoza Meteo, 02 martie 2021. Valorile termice sunt în creștere ușoară...
Video Super Neatza, 3 octombrie 2023. Cu cine lăsăm copilul când revenim la job Super Neatza, 3 octombrie 2023. Cu cine lăsăm copilul când revenim la job Marti, 03.10.2023, 10:07
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Concursul Ce se întâmplă cu Dani? îți poate aduce un smartwatch pe saptamană. Ce trebuie să faci pentru a participa 

Concursul Ce se întâmplă cu Dani? îți poate aduce un smartwatch pe saptamană. Ce trebuie să faci pentru a participa 

Dani Oțil lipsește de la Super Neatza cu Răzvan și Dani. Fanii matinalului de la Antena 1 s-au întrebat ce se întâmplă cu prezentatorul, iar acum au ocazia chiar să răspundă singuri și să primească un premiu.

Vineri, 22.09.2023, 17:57
Super Neatza, 19 septembrie 2023. Cum îngrijim corect pielea bebelușului în primul an de viață

Super Neatza, 19 septembrie 2023. Cum îngrijim corect pielea bebelușului în primul an de viață

Într-o nouă ediție Super Neatza, Răzvan și Ruxandra Luca au stat de vorbă despre cum îngrijim corect pielea bebelușului în primul an de viață.

Marti, 19.09.2023, 18:10
Bianca Nuțu de la Neatza, noi detalii despre accidentul în care era să își piardă viață. Ce a văzut în propria astrogramă

Bianca Nuțu de la Neatza, noi detalii despre accidentul în care era să își piardă viață. Ce a văzut în propria astrogramă

Bianca Nuțu, astrologa de la Neatza cu Răzvan și Dani, a vorbit deschis despre accidentul de mașină în care a fost implicată în vacanță. Aceasta a mărturisit că au existat semne că o pândește o tragedie, însă a ales să le omită. Ce a învățat după experineța la limită

Marti, 19.09.2023, 13:34
Ramona Olaru, într-o ipostază înduioșătoare cu micuțul Tiago. Cum i-ar sta asistentei de la Neatza în postura de mămică

Ramona Olaru, într-o ipostază înduioșătoare cu micuțul Tiago. Cum i-ar sta asistentei de la Neatza în postura de mămică

Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a înduioșat pe toată lumea după ce a fost surprinsă cu fiul lui Dani Oțil în brațe. Iată apariția extrem de simpatică!

Vineri, 01.09.2023, 15:15
x