Live acum
Prime Time 20:45Observator - Editie Speciala

Prognoză meteo 22 octombrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Pentru astăzi meteorologii nu anunță schimbări majore în comparație cu ziua de ieri atunci când vine vorba de temperaturi.

Prognoză meteo 22 octombrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

profimedia

Pe parcursul zilei rămânem la maxime de 16 – 18 grade la nivelul înregii țări.

În Maramureș, după câteva zile cu cer acoperit, ne vom bucura în sfârșit de soare și de temperaturi agreabile. Maxima de astăzi va atinge 20 de grade.

În Crișana vom avea astăzi un soare generos și valori termice de până la 20 de grade. Bănățenii se vor bucura de un cer senin și de temperaturi maxime ce ating 20 de grade astăzi.

În Oltenia, dimineața și seara vor fi condiții de ceață, dar pe parcursul zilei va fi soare, iar mercurul din termometre va urca până la 21 grade.

Ceață se anunță la primele ore ale dimnieții și în Transilvania, dar treptat va dispărea sub razele soarelui ce se anunță astăzi. Maxima va atinge azi 19 grade.

În Moldova, meteorologii anunță cer senin și valori termice peste cele normale la această dată. Maxima de astăzi va atinge 21 de grade.

Și dobrogenii se vor bucura astăzi de un soare generos și de temperaturi ce vor atinge la prânz 21 de grade. Ziua de joi vine în Muntenia cu cer mai mult senin și temperaturi ce ne duc cu gândul la primăvară. Maxima de astăzi va ajunge până la 21 grade.

În capitală ne așteaptă o zi plăcută, cu cer variabil și o maximă termică de 21 de grade.

Video