Prognoza meteo 4 martie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Ne așteaptă o zi cu mult soare și temperature frumoase în toată țara, excepție făcând zona montană unde maximele nu urcă mai sus de 5-7 grade, cu 1-3 grade pe creste.

Prognoza meteo 4 martie 2021

profimedia

În mare parte din țară maximele vor ajunge la 13 – 16 grade, doar în nordul Transilvaniei și Maramureș se vor înregistra valori mai scăzute, de până la 9 – 11 grade.

E bine de știut mai ales că ne așteaptă o zi fără precipitații la nivelul întregii țări. În Maramureș cerul va fi maim ult noros, iar soarele se va arăta doar trecător prin partea de vest. Maxima zilei va atinge astăzi 13 grade.

În Crișana dimineața vor fi condiții de ceață însă în timpul zilei cerul va fi variabil. Mercurul din termometre va urca până la 14 grade. Bănățenii vor avea o nouă zi cu soare generos și maxime care vor atinge 15 grade. În Oltenia chiar dacă dimineața vor fi condiții de ceață ziua va fi una superbă, cu soare și temperature ce vor atinge 17 – 18 grade Celsius.

În această dimineață vor fi condiții de ceață și prin Transilvania, în special în centru și în est. La prânz vom avea soare și temperaturi maxime de 14 grade. Pentru Moldova meteorologii anunță cer variabil spre senin și valori termice ridicate. Așadar se vor înregistra între 14 și 17 grade Celsius.

Și dobrogenii vor avea o zi de joi plăcută, cu soare, vânt slab și maxime ce vor ajunge până la 16 grade. În Muntenia ne vom bucura de un cer senin și de maxime ce vor atinge 18 grade Celsius. Astăzi în capitală vom avea soare generos și o maximă de 18 grade. Mâine cerul va fi variabil, iar temperature maximă ma atinge 17 grade. Sâmbăta vremea se răcește și vor apărea precipitațiile, iar maxima va atinge 5 grade Celsius.

Temperaturile maxime de astăzi din principalele orașe ale țării

Baia Mare – 13 grade

Suceava – 14 grade

Oradea – 14 grade

Cluj-Napoca – 12 grade

Iași – 16 grade

Miercurea Ciuc – 10 grade

Timișoara – 15 grade

Sibiu – 14 grade

Brașov – 13 grade

Galați – 15 grade

Craiova – 17 grade

București – 18 grade

Constanța – 11 grade

Ultimele știri