Antena Căutare

Prognoza meteo 5 martie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Vom avea vreme deosebit de caldă la finalul acestei săptămâni în majoritatea regiunilor. Excepție vor face însă nordul și nord-vestul țării unde se va răci accentuat față de ziua precedentă, iar valorile termice vor fi apropiate de normalul perioadei.

meteo
Prognoza meteo 5 martie 2021 | profimedia

Ziua cerul va fi variabil în sud și est și cerul va fi mai înnorat în vest, centru și nord unde vor fi precipitații mixte și predominant ploi în restul teritoriului. La noapte vremea se va înnora în mare parte din țară iar precipitațiile se vor semnala local în centru, nord-estul teritoriului unde s-ar putea să și ningă pe arii mai restrânse.

În sud-vest vor fi precipitații mixte. La munte predomină ninsorile și se va depune un strat nou de zăpadă. În Maramureș meteorologii anunță ploi și temperaturi în scădere față de zilele precedente, cuprinse între 8-9 grade Celsius.

Ploile vor ajunge și în Crișana astăzi și aici temperaturile vor marca o scădere, iar maximel vor fi cuprinse între 8-12 grade. Bănățenii vor avea parte de vreme ploioasă pe tot parcursul zilei, vântul va sufla slab, iar maxima zilei va fi de 13 grade.

În Oltenia așteptăm vreme variată, cu soare în sud, centru și nord, dar și precipitații în vest. Temperaturile se vor menține destul de ridicate pentru această perioadă. Maximele ating chiar și 19 grade.

În Transilvania se anunță ploi în nordul regiunii, iar mai târziu vor cuprinde toată regiunea. Valorile termice de astăzi sunt cuprinse între 9 și 14 grade.

În Moldova astăzi meteorologii anunță vreme variată, cu ploi în nord, centru și ceva raze de soare prin sud. Mercurul din termometre va urca până la 17 grade. În Dobrogea cerul va fi variabil spre senin, vântul va adia slab, iar temperaturile maxime vor atinge 17 grade.

În Muntenia ziua de vineri aduce cer variabil și temperaturi maxime de până la 18 grade. În capitală ne vom bucura de soare, iar maxima va atinge astăzi 18 grade, însă mâine se anunță precipitații și o scădere accentuată a temperaturii. Duminică precipitațiile continuă, iar maxima va atinge 8 grade.

Temperaturile maxime de astăzi din principalele orașe ale țării

Baia Mare – 9 grade

Suceava – 5 grade

Oradea – 8 grade

Cluj-Napoca – 11 grade

Iași – 14 grade

Miercurea Ciuc – 11 grade

Timișoara – 13 grade

Sibiu – 12 grade

Brașov – 13 grade

Galați – 15 grade

Craiova – 17 grade

București – 18 grade

Constanța – 15 grade

Prognoza Meteo, 05 martie 2021. Vreme deosebit de caldă în majoritatea regiunilor... Prognoza Meteo, 07 martie 2021. Vreme predominant frumoasă în toată țara...
Video Super Neatza, 3 octombrie 2023. La mulți ani, Miruna! Super Neatza, 3 octombrie 2023. La mulți ani, Miruna! Marti, 03.10.2023, 08:38
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Concursul Ce se întâmplă cu Dani? îți poate aduce un smartwatch pe saptamană. Ce trebuie să faci pentru a participa 

Concursul Ce se întâmplă cu Dani? îți poate aduce un smartwatch pe saptamană. Ce trebuie să faci pentru a participa 

Dani Oțil lipsește de la Super Neatza cu Răzvan și Dani. Fanii matinalului de la Antena 1 s-au întrebat ce se întâmplă cu prezentatorul, iar acum au ocazia chiar să răspundă singuri și să primească un premiu.

Vineri, 22.09.2023, 17:57
Super Neatza, 19 septembrie 2023. Cum îngrijim corect pielea bebelușului în primul an de viață

Super Neatza, 19 septembrie 2023. Cum îngrijim corect pielea bebelușului în primul an de viață

Într-o nouă ediție Super Neatza, Răzvan și Ruxandra Luca au stat de vorbă despre cum îngrijim corect pielea bebelușului în primul an de viață.

Marti, 19.09.2023, 18:10
Bianca Nuțu de la Neatza, noi detalii despre accidentul în care era să își piardă viață. Ce a văzut în propria astrogramă

Bianca Nuțu de la Neatza, noi detalii despre accidentul în care era să își piardă viață. Ce a văzut în propria astrogramă

Bianca Nuțu, astrologa de la Neatza cu Răzvan și Dani, a vorbit deschis despre accidentul de mașină în care a fost implicată în vacanță. Aceasta a mărturisit că au existat semne că o pândește o tragedie, însă a ales să le omită. Ce a învățat după experineța la limită

Marti, 19.09.2023, 13:34
Ramona Olaru, într-o ipostază înduioșătoare cu micuțul Tiago. Cum i-ar sta asistentei de la Neatza în postura de mămică

Ramona Olaru, într-o ipostază înduioșătoare cu micuțul Tiago. Cum i-ar sta asistentei de la Neatza în postura de mămică

Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a înduioșat pe toată lumea după ce a fost surprinsă cu fiul lui Dani Oțil în brațe. Iată apariția extrem de simpatică!

Vineri, 01.09.2023, 15:15
x