Antena Căutare

Prognoza Meteo, 8 octombrie 2020. Vreme răcoroasă și un nou cod galben de ploi

Vremea se răcește în continuare, iar prin Transilvania, Maramureș și zonele montane nu mai trecem de 10 – 12 grade Celsius, în timp ce în restul țării se înregistrează valori de 18 – 22 grade.

meteo
Prognoza Meteo, 8 octombrie 2020. Vremea ploioasă și răcoroasă | profimedia

De ieri s-a instalat un cod galben de ploi însemnate cantitativ, în sudul Banatului, local în Muntenia și sudul Moldovei. Începând de la ora 10, acest cod galben de ploi însemnate cantitativ va afecta Moldova, local și Muntenia, Carpații Meridionali și sud-estul Transilvaniei. Codul galben va fi valabil până mâine la ora 10 și va aduce cantități de 20 – 30 litri/ m2.

Atăzi, în Maramureș vom avea un cer acoperit de nori iar precipitațiile vor fi nelipsite. Valorile termice normale pentru această dată vor atinge undeva la 20 grade Celsius.

Precipitații sunt așteptate astăzi și în Crișana. Temperaturile în scădere nu vor depăși 17 – 18 grade. De ploi și temperaturi scăzute vor avea parte astăzi și locuitorii Banatului. Precipitațiile vor fi ceva mai însemnate în prima parte a zilei, dar se vor domoli spre amiază. Termometrele indică astăzi maxime cuprinse între 15 – 17 grade Celsius.

În Oltenia, în prima parte a zilei, vom avea parte de precipitații abundente ce vor atinge prin acumulare 25 – 30 litri/ m2. Temperaturile se vor menține în normalul perioadei, astfel că maximele se vor încadra între 20 – 21 grade.

În Transilvania ne așteapă vreme răcoroasă, cu ploi și intensificări ale vântului. Maximele termice se vor încadra între 15 – 19 grade.

Pentru Moldova, meteorologii anunță ploi cu caracter torențial, intensificări de scurtă durată ale vântului și temperaturi în scădere. Temperaturile maxime se vor încadra astăzi între 16 – 21 grade Celsius.

Precipitațiile vor pune stăpânire astăzi și pe Dobrogea, dar temperaturile vor fi apropiate de normalul perioadei, cu maxime de 22 – 23 grade Celsius.

În Muntenia se anunță o zi cu cer noros, ploi și fenomene electrice. Temperaturile de astăzi nu vor mai depăși 19 – 22 grade.

În capitală vom avea vreme ploioasă, cu temperaturi termice reduse. Temperatura maximă nu va depăși 20 – 21 grade Celsius.

Prognoza Meteo, 8 octombrie 2020. Vremea ploioasă și răcoroasă... Prognoza meteo ANM. Cum va fi vremea în weekend...
Video Neatza de Weekend, 1 octombrie 2023. Emilian - Colț de pâine Neatza de Weekend, 1 octombrie 2023. Emilian - Colț de pâine Duminica, 01.10.2023, 15:03
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Concursul Ce se întâmplă cu Dani? îți poate aduce un smartwatch pe saptamană. Ce trebuie să faci pentru a participa 

Concursul Ce se întâmplă cu Dani? îți poate aduce un smartwatch pe saptamană. Ce trebuie să faci pentru a participa 

Dani Oțil lipsește de la Super Neatza cu Răzvan și Dani. Fanii matinalului de la Antena 1 s-au întrebat ce se întâmplă cu prezentatorul, iar acum au ocazia chiar să răspundă singuri și să primească un premiu.

Vineri, 22.09.2023, 17:57
Super Neatza, 19 septembrie 2023. Cum îngrijim corect pielea bebelușului în primul an de viață

Super Neatza, 19 septembrie 2023. Cum îngrijim corect pielea bebelușului în primul an de viață

Într-o nouă ediție Super Neatza, Răzvan și Ruxandra Luca au stat de vorbă despre cum îngrijim corect pielea bebelușului în primul an de viață.

Marti, 19.09.2023, 18:10
Bianca Nuțu de la Neatza, noi detalii despre accidentul în care era să își piardă viață. Ce a văzut în propria astrogramă

Bianca Nuțu de la Neatza, noi detalii despre accidentul în care era să își piardă viață. Ce a văzut în propria astrogramă

Bianca Nuțu, astrologa de la Neatza cu Răzvan și Dani, a vorbit deschis despre accidentul de mașină în care a fost implicată în vacanță. Aceasta a mărturisit că au existat semne că o pândește o tragedie, însă a ales să le omită. Ce a învățat după experineța la limită

Marti, 19.09.2023, 13:34
Ramona Olaru, într-o ipostază înduioșătoare cu micuțul Tiago. Cum i-ar sta asistentei de la Neatza în postura de mămică

Ramona Olaru, într-o ipostază înduioșătoare cu micuțul Tiago. Cum i-ar sta asistentei de la Neatza în postura de mămică

Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a înduioșat pe toată lumea după ce a fost surprinsă cu fiul lui Dani Oțil în brațe. Iată apariția extrem de simpatică!

Vineri, 01.09.2023, 15:15
x