Căutare Live

Neatza cu Răzvan și Dani. Răzvan Simion și Dani Oțil, scandal în direct: "Ce să fur de la tine, bă? Ai trei expresii din '98 de când ai început"

Răzvan Simion și Dani Oțil, prezentatorii de la "Neatza cu Răzvan și Dani", s-au contrazis, în direct, pe drepturile de autor al unui banc.

Răzvan și Dani, scandal în direct! Răzvan Simion: "Nu-ți merge creierașul, ,mă nebunule! Stai jos!"

Răzvan și Dani se ceartă pe dreptul de autor al unor glume. Simpaticii prezentatori răstălmăcesc expresiile fiecăruia pentru a face lumină în acest scandal cu glume furate/preluate unul de la celălalt.

Niciunul nu se lasă mai prejos atunci când își apără originalitatea, dar până la urmă ajung să se certe la cuțite în platoul de la Neatza și Răzvan și Dani. Cei doi prieteni își delegă martori pentru a le confirma dreptatea, dar nimeni nu pare că vrea să ia parte la aceste contradicții. Ei s-au băgat în asta, ei trebuie să iasă!
Pentru a-l "complimenta" puțin pe Dani, Răzvan îi atuncă o replică care i-a lăsat fără cuvinte pe toți din platou: "Hai că tu ai memorie selectivă, de muiere!".
Motivul disputei este gluma cu "jumătate de Dep" a cărui autor nu s epoate stabili. Fiecare susține altceva.

După acest moment, cei doi prezentatori năstrușnici ajung să se certe pe tema vestimentației. Orice haină purtată de Dani este comentată de Răzvan, în schimb ce Dani susține că dacă ar fi purtat-o chiar Răzvan, era perfectă.

Neatza cu Răzvan și Dani. Ruxandra Luca a fost provocată să se dezbrace în direct la TV! Dani Oțil: "Nu am știut că... Neatza cu Răzvan și Dani. Cum se distrează diva Ramona Olaru la petreceri: "Eu mănânc banii fraierilor"...
Ultimele știri