Pappardelle cu sos ragu
Vladutz gateste: "Pappardelle cu sos ragu"
Ingrediente :
-250g paste pappardelle proaspete Fratelli Pignatti
-500 gr carne tocata porc, sau porc cu vita
-7-8 linguri concentrat pasta de tomate
-1 ceapa si 3 morcovi potriviti
-250 gr ciuperci proaspete Champignon
-parmezan ras
-sare, piper, ierburi aromate, ulei de masline.
Preparare
Se toaca zarzavaturile si se pun la calit intr-o oala cu ulei incins.Cand incep sa se caleasca, adaugati carnea si amestecati continuu, pana cand devine alba, astfel incat sa se marunteasca. Apoi adaugati pasta de rosii. Poate fi pasta, sau bulion, orice ce aveti la indemana.Condimentati dupa gust cu sare, piper si diferite ierburi (oregano, busuioc) si lasati sa fiarba la foc potrivit cca. 45 de minute – 1 ora ;cand acesta este aproape gata adaugati ciupercile taiate marunt si lasati sa fiarba impreuna pana ciupercile sunt facute si este gata sosul. Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet, cu putina sare si ulei de masline, ca sa nu se prinda, apoi le strecurati de apa. La sfarsit, amestecati pastele cu sosul de carne si presarati mult parmesan ras.
Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Marti, 02.11.2010, 08:08