Piept de pui in sos Bechamel
Vladutz gateste: "Piept de pui in sos Bechamel"
Mod de preparare:
Curatam puiul de pielita, il dezozam si il taiem pe lungime fasii subtiri. Le pudram cu sare si piper, tapetam un vas termorezistent cu unt si pesmet, si asezam fasiile de pui peste care punem bucati din branza brie si emmentaler-ul ras. Optional, puteti pune si putina mozarella. Afumatura o taiem pe lungime si punem feliutele subtiri taiate peste branza, mai punem un strat din branzeturi si inchidem apoi cu restul de pui.Bagam vasul la frigider pana facem sosul bechamel.Topim la foc mic un cubulet de unt. Cand este complet topit dam la o parte cratita si adaugam toata faina amestecand rapid ca sa nu se faca cocoloase. Il punem din nou pe foc mic si mai amestecam 2-3 minute dupa care adaugam laptele, sarea, piperul si nucsoara si amestecam pana devine dens dupa care il luam de pe foc si il lasam putin sa se racoreasca. Cand sosul este caldut il adaugam peste pieptul de pui si pudram cu pesmet pe deasupra. Introducem totul in cuptorul incalzit in prealabil pentru maxim o ora, apoi se poate servi.
Ingrediente:
150g Emmentaller KASEREI CHAMPIGNON
200 gr costita afumata
100 gr Blanchette Brie KASEREI CHAMPIGNON
Sare, si piper dupa gust
80g unt
200g pesmet de casa
50 gr faina
500 gr lapte
Sare,piper,nucsoara
Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Vineri, 08.10.2010, 09:45