Tagliatelle cu spanac si sos de brinza
Vladutz gateste: "Tagliatelle cu spanac si sos de branza"
Ingrediente:
250 g tagliatelle proaspete cu ou Fratelli Pignatti,
400 g spanac congelat sau proaspat,
2 catei usturoi,
5 fire ceapa verde,(daca nu aveti puteti o ceapa rosie)
250 g ciupercute proaspete Champignon,
3 linguri unt,
200 g brinza dulce sau brinza gata preparata cu verdeturi,
4 linguri smintina,
100g Grana Padano AGRIFORM.
Preparare
Se fierb pastele, conform indicatiilor de pe ambalaj si se strecoara( cu putina sare si ulei de masline).Pastele nu se spala niciodata dupa ce sunt fierte. Se curata si se taie ceapa marunt, precum si cipercile.Puneti intr-o tigaie niste unt la incalzit. Se prajeste ceapa la foc mijlociu si se adauga, dupa 3-4 minute, usturoiul pisat fin. Se adauga ciupercile si se lasa, amestecind din cind in cind, inca 5-7 minute. Se adauga brinza dulce stoarsa bine (daca este gata preparata, adaugati ierburile). Se lasa cateva minute. Se adauga spanacul fiert, stors si maruntit, apoi si smintina. Se lasa citeva minute sa se fiarba. Se adauga pastele,apoi se amesteca cu grija.Petru si mai multa savoare presarati Grana Padano Agriform.
Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Miercuri, 03.11.2010, 08:10