Toast de branza cu mucegai si dulceata
Vladutz gateste: "Toast de branza cu mucegai si dulceata "
Mod de preparare:
Sfaramati branza cu o furculita pentru a o putea intinde mai usor pe paine. Faceti feliile de paine perechi 2 cate 2 si puneti branza in mod egal intre ele. Ungeti cu unt partea superioara a sandwich-urilor si puneti-le intr-o tigaie cu partea unsa in jos, pentru a se putea praji. Prajiti-le la foc mediu, pana painea prinde o culoare. Intre timp, ungeti cu unt si cealalta parte a sandwich-urilor si intoarceti-le, pentru a se rumeni pe ambele parti. Sandwich-urile se taie in doua, pe diagonala, si se serveste fiecare bucata cu o lingurita de gem deasupra (topping) si dupa gust, o lingura de parmesan.
Ingrediente:
10 felii de paine toast
200 gr branza cu mucegai albastru DorBlu
50 gr unt gras (minim 80% grasime) la temperatura camerei
4 linguri dulceata de visine sau afine
O lingura de parmesan ras pentru decor si aroma Grana Padano Agrifor
Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Luni, 04.10.2010, 09:32