Tortelloni la tigaie
Vladutz gateste: "Tortelloni la tigaie"
Ingrediente:
500 g de tortelloni umplute cu carne CASA CECCONI (2 pungi)
500 g de pulpa de rosii
doua cepe potrivite si un catel de usturoi
ulei de masline
1 lingurita de zahar
sare si piper negru macinat dupa gust
125 g de mozzarella, 100g Grana Padano
125 g de cascaval
1 legatura de busuioc sau menta, dupa gust.
Mod de preparare
Caliti ceapa cu usturoiul si rosiile tocate, alaturi de zahar, de sare si de piper. Se toaca marunt ambele tipuri de cascaval. Tortelloni se fierb in apa sarata si cu putin ulei conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi se strecoara si se amesteca cu sosul de rosii. Tortellini se pun intr-o tigaie mare unde se adauga si cuburile de cascaval si se lasa la foc cu capacul pus pâna ce cascavalul incepe sa se topeasca ( 10 minute). Se spala busuiocul, se toaca marunt si se presara peste tortellini, apoi parmesanul ras.
Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Vineri, 22.10.2010, 08:11