Live acumFilm: Transformers 3 (r)
Prime Time 20:00Film animatie: Bambi

Acrobații uluitoare în platoul Neatza cu Răzvan și Dani! Darius, campion mondial la acro dance, ne-a dus în lumea lui Aladdin

Are 11 ani și este campion mondial la acro dance. Darius Mabda a făcut o demonstrație excepțională, aducând lumea lui Aladdin în platoul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Are 10 ani și este campion mondial la acro dance. Darius Mabda a făcut o demonstrație excepțională, aducând lumea lui Aladdin în platoul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Darius Mabda are 10 ani și este elev al Academiei de Dans „Ars Nova”, din Oradea. Trupa a participat luna aceasta la Dance Star World Finals din Croația, o competiție ce a aliniat 7.000 de dansatori din 22 de țări. Academia de Dans „Ars Nova” a câștigat trei titluri mondiale.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!