Antena Căutare

ANM a emis o nouă avertizare meteo: Cod roșu de averse torențiale! Vezi zonele vizate! |Video

PLoile si aversele torențiale se vor înregistra pe suprafețe întinse. În intervale scurte de timo se vor înregistra cantități foarte mari de apă.

Mădălina Vasile ,reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, de la Administrația Națională de Meteorologie, a aflat de la Gabriela Băncilă, meteorolog ANM, vremea pentru următoarea perioadă.

Artistă celebră în România, bătută cu cruzime de iubitul ei! Detalii halucinante! |Video

Partea Nordica va fi vizata, în special de fenomene meteo extreme.

Hidrologii au dublat avertizările de cod roșu și portocaliu în parte de N-NE a țării.

În afara de cantitățile mari de apa care s-au înregistrat, perspectivele nu sunt în măsura a ne relaxa nici în parte de NV a tării. Se vor înregistra cantități de păna la 100 de litri de apa pe m/patrat.

Povestea cruntă din spatele succesului lui Jador! Cum a fost viața artistului înainte de a deveni celebru! "Eram un copil depravat!" |Video

În Bucureșți vor fi ploi, puțin pe la prânz se va arata soarele , dar asta va favoriza apariția aversele torențiale, în decursul după amiezei.

Urmăriți mai multe informații depre prognoza meteo, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Neatza cu Răzvan și Dani.

Horoscopul zilei, 23 iunie 2020. Ziua de astăzi este favorabilă amanţilor! |Video... "Cât de departe", piesa trupei Holograf, așa cum nu ai mai auzit-o si nu ai să o mai auzi vreodată! Varianta, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x