Antena Căutare

Cătălin Oprişan a descoperit Waze-ul în 2019! „I-am spus sărut mâna doamnei din telefon”

Cătălin Oprişan, redactorul-şef de la a1.ro, a povestit, în direct, cum a rămas blocat în trafic la Comarnic și cum a „descoperit” Waze-ul în 2019.

Cătălin Oprişan, redactorul-şef de la a1.ro, a povestit, în direct, cum a rămas blocat în trafic la Comarnic și cum a „descoperit” Waze-ul în 2019.

Mai exact, Cătălin Oprișan a crezut că a avut o idee nemaipomenită – să plece la drum în timpul nopții, „că nu mai e nimeni”. Dar, surpriză! Au avut mulți alții exact aceeași idee. Așa că a stat în trafic.

10.30 din Bran și ajuns la aici. omor în Comarnic, la 00.00

„Doamna care vorbește în telefonul ăla îmi zicea încontinuu: Mai stai, mai stai. I-am spus sărut mâna. Am plecat de la trei ore și un sfert și la 00.00 s-au făcut trei ore și 30 de minute. Nu se dădea înapoi. Urca timpul. Și apăreau medaliuțele alea. Am zis că s-a stricat ăla. Apărea un 62. Mă întrebam ce e 62 ăla. Era timpul cât se stă”, a povestit Căătlin Oprișan.

Deși a plecat de la ora 10.30 de la Bran, din cauza blocajului de la Comarnic a ajuns abia la ora 2.00 acasă. Ghinion!

Urmăriți clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Totul despre somnul bebelușului în primul an de viață. Trucuri și sfaturi... Dani Oțil, pe podium la ultima etapă de la Campionatul Național de Viteză în Coastă: „Nu mai am unde să pun cupele”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x