Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Observator Sport

Ce trebuie să scoți din alimentație în perioada de izolare! Medic: „Este important!”

Un medic a explicat ce ar trebui românii să scoată din alimentație în perioada de izolare, în contextul pandemiei de coronavirus (COVID-19).

„E o perioadă în care avem acumulat, din timpul iernii, foarte mult mucus, iar sistemul limfatic are foarte mult de suferit. Avem nevoie să facem mișcare, să ne hidratăm și trebuie să avem foarte multă grijă cu alimentația, să eliminăm lipidele din alimentație și mai ales carnea”, a explicat medicul Cornel Brotac.

„Nu este indicat, fără a avea avizul unui medic, să lucrăm exerciții de capul nostru, pentru că putem intra într-o criză de sciatic”, a avertizat el, pentru oamenii cu probleme.

Urmăriți clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro