Antena Căutare

Dani Oțil, interviu cu fetele sexy de la Happy Dance, sub privirile iubitei sale: "Nu ați venit în ziua potrivită"

Dani Oțil, le ia interviu fetelor de la Happy Dance. Tinerele sunt îmbrăcate extrem de sexy, iar prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani este îngrijorat de ce va spune iubita sa care se află în culise: "Eu sunt aici cu corona, de boală mai scapi, dar eu o să mor cu ea!"

Dani Oțil dă târcoale fetelor de la Happy Dance, le soarbe din priviri și le adreseză câteva întrebări de baraj la care fetele se pare că au răspuns!

Matinalul parcă ar zâmbi mai mult, parcă ar privi mai mult, dar ce te faci că iubita este în platou! Se ține bine pe poziții să nu cumva să scape ceva greșit Dani sau să-și pironească privirea prea mult în decolteul vreunei domnițe!

"Eu sunt aici cu corona, de boală mai scapi, dar eu o să mor cu ea!", spune Dani la adresa iubitei lui, Gabriela Prisăcariu.

FOTO | Iubita lui Dani Oțil a îmbrăcat rochia de mireasă: "Doamnelor, uite așa arată rochia. Domnilor, așa arată falimentul!"

Dani Oțil, primele probleme cu Gabriela: ”Cred că s-a abținut până am scos inelul. Am acasă un gurmand la pătrat!”

Cât de romantic este Dani Oțil cu Gabriela! Cele mai frumoase declarații de dragoste! „Decât 100, mai bine una!”. Video

Horoscopul zilei, 12 martie 2020. O zi plină de provocări noi! Cine sunt ghinioniștii zilei... Flavia Mihăşan, fosta asistentă de la Neatza, dezvăluie secretul care a ajutat-o să slăbească după naștere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x