Antena Căutare

Dani Oțil și-a găsit sosia și are doar patru ani! Cei doi sunt identici! „Vino să îți spun ceva...”

Dani Oțil, simpaticul prezentator de la „Neatza cu Răzvan și Dani” și-a găsit sosia de patru ani! Toți din platou au fost uimiți de asemănarea izbitoare!

Dani Oțil, simpaticul prezentator de la „Neatza cu Răzvan și Dani” și-a găsit sosia de patru ani! Toți din platou au fost uimiți de asemănarea izbitoare!

Echipa de la „Neatza” a cam fost pusă pe șotii astăzi și, printre copiii din Grupul Folcloric "Mlădițe Ilfovene", Răzvan a reușit să pună ochiul pe un băiețel, o adevărată sosie a lui Dani!

Și ca totul să meargă strună la comparație, pe ecran a apărut și o poză hazlie cu Dani în copilărie, purtând ținută de cowboy.

Așa cum era de așteptat, discuțiile au devenit savuroase, mai ales după ce Oțil s-a apucat să se elogieze singur: „Acolo este o vedetă internațională, un adevărat cowboy...”

Urmărește clipul video de mai sus ca să savurezi întregul moment!

Ori ești divă, ori nu mai ești! Reacția de milioane a unei fetițe atunci când i se spune că e filmată!... Îți place cafeaua și vrei să înveți trucuri noi? Trebuie să mergi la Bucharest Coffee Festival 2018...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x