Antena Căutare

Dar ce surpriză! Trei noi rețete de burgeri, by Chef Florin Dumitrescu, așteaptă să fie savurate! Primii clienți au fost Răzvan şi Dani

Dani Oţil şi Răzvan Simion au fost sărbătoriţi într-un mod inedit de ziua Internaţională a Prezentatorilor TV. În platoul matinalului a poposit nimeni altul decât chef Florin Dumitrescu, unul dintre cei trei jurați de la „Chefi la cuțite”.

Dani Oţil şi Răzvan Simion au fost sărbătoriţi într-un mod inedit de ziua Internaţională a Prezentatorilor TV. În platoul matinalului a poposit nimeni altul decât chef Florin Dumitrescu, unul dintre cei trei jurați de la „Chefi la cuțite”, care le-a pregătit băieților o surpriză savuroasă.

Doi burgeri delicioși, degustați în premieră, ce fac parte dintr-un meniu concept de burgeri gourmet, realizat de chef Dumitrescu, cu care se vor putea delecta cei care trec pragul unui faimos local din Bucuresti.

„Este vorba de un meniu cu trei rețete speciale de burgeri, care îmi poartă semnătura. Am vrut să aduc o experiență de fine dining prin combinații de gusturi tipice meniurilor din restaurante sub forma unor burgeri. Îmi doresc ca cei care vor gusta acești burgeri să aibă parte de o explozie de gusturi și senzații. E ca atunci când asculți piesa rock favorită și ea reușește să declanșeze în tine o multitudine de stări. Exact asta mi-am propus să fac cu meniul Gourmet Burgers”, spune Florin Dumitrescu.

Așa se face că, în meniul semnat de cunoscutul chef, se va regăsi faimoasa sa plăcintă de berbecuț, inspirată de Radu Anton Roman și care, de data aceasta, este magistral reprodusă într-un burger. „Rețeta de plăcintă de berbecuț, cu care mi-am suprins de-a lungul anilor prietenii și cunoscuții, și care a devenit un soi de signature dish, este acum adusă în formă de burger. Notele subtile de scorțișoară și nucșoară, îmbrăcate în dulceața chiflei și temperate de brânza cu mucegai, scot la iveală savoarea inconfundabilă a cărnii de berbecuț”, povestește gurmandul chef.

Lansarea meniului va avea loc miercuri, 27 septembrie, iar evenimentul este deschis oricui dorește să încerce preparatele ce poartă semnătura lui Chef Florin Dumitrescu. Detalii despre evenimet se găsesc pe pagina sa de Facebook.

Râzi cu lacrimi! ”Bobocii” sunt gata să dea piept cu studenția: Te duci la Iași? Treci pe la ”Cimitirul Eternitatea”! Ce... Povestită cu gura lui! Dani Oţil, prima tamponare cu maşina în Bucureşti: ”Băi, mi-a spus trei vorbe și m-a făcut să cre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x