Antena Căutare

De ce a lipsit Ramona Olaru de la Super Neatza. Diana Munteanu a fost cea care a prezentat rubrica meteo

Ramona Olaru nu a fost prezentă la Super Neatza în ediția de pe 29 mai 2024. „Vecina” a lipsit de la matinal pentru că filmează emisiunea Splash! Vedete la apă, la Bacău.  

Colaj cu Rmaona Olaru și Diana Munteanu Galerie
Ramona Olaru a lipsit de la Super Neatza, iar Diana Munteanu a prezentat rubrica meteo în locul ei | Instagram

Diana Munteanu a fost prezentă în platoul de la Super Neatza cu Răzvan și Dani în ediția de pe 29 mai 2024. Aceasta a prezentat rubrica meteo, în timp ce Ramona Olaru filmează pentru Splash! Vedete la apă.

Ramona Olaru este prezentatoare a noului sezon Splash! Vedete la apă.

Citește și: Diana Munteanu, secrete pentru o siluetă de invidiat. Cum se menține în formă prezentatoarea de la Super Neatza de Weekend

De ce a lipsit Ramona Olaru de la Super Neatza. Diana Munteanu i-a ținut locul

Diana Munteanu a prezentat rubrica meteo, așa cum o face și la Super Neatza De Weekend. Fanii emisiunii matinale care s-au întrebat unde este Ramona Olaru trebuie să știe că se află la Bacău, în calitate de prezentatoare a emisiunii Splash! Vedete la apă

Ramona Olaru a publicat câteva imagini cu ea la bazinul de la Bacău, acolo unde se desfășoară cel mai curajos show al verii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Ramona Olaru, mărturisiri crunte din copilărie: „Nu aveam electricitate. Eram săraci și desculți”. Care a fost primul ei job

Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anamaria Ionescu sunt prezentatorii celui mai nou sezon „Splash! Vedete la apă”

Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anamaria Ionescu sunt prezentatorii celui mai nou sezon „Splash! Vedete la apă”, show ce va avea premiera în curând, la Antena 1. Vecina de la Super Neazta a dat câteva declarații despre noul sezon al celui mai curajos show al verii, care se va vedea în curând pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

„Sezonul este unul spectaculos, plin de energie, cu atât mai mult cu cât participanții sunt parte dintre proiectele Antena 1! Așadar, pregătiți-vă să vedeți un altfel de content, dar același nivel de stres pentru concurenți!”, a spus Rmaona Olaru.

Citește și: Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor

Nouă ediții, fiecare cu o tematică diferită și o finală ce va stabili câștigătorul Splash! Vedete la apă, vor putea fi urmărite, în această vară, la Antena 1, într-un show al curajului și al distracției, în cadrul căruia zeci de personalități își vor demonstra rezistența fizică, își vor confrunta temerile și își vor testa încrederea în propriile forțe.

Curajoșii care au spus <Da> provocării Splash! Vedete la apă se vor antrena, alături de instructorii lor, în cadrul Complexului Sportiv de Natație Otopeni, care se va transforma în cel mai mare platou de televiziune din România, ca dimensiune și, în fiecare săptămână, vor face salturi spectaculoase de pe platformele de 3, 5, 7 şi 10 metri.

Citește și: Cu ce se ocupă părinții Ramonei Olaru, de fapt. ”Vecina” de la Neatza a făcut mărturisirea: „Eu sunt directă și sinceră!”

Neatza cu Răzvan și Dani, 28 mai. Rețeta simplă și delicioasă de Smash Burger care îți lasă gura apă... Antonia Maria Bobescu, Campioană Europeană la Aritmetică Mentală, l-a impresionat pe Dani Oțil, la Super Neatza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 26 iulie 2024. Top 5 alimente care ne îmbunătățesc aspectul pielii
Super Neatza, 26 iulie 2024. Top 5 alimente care ne îmbunătățesc aspectul pielii Vineri, 26.07.2024, 09:11
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x