Antena Căutare

Delia și Macanache, o colaborare care nu mai are nevoie de vreo prezentare! ”Versurile sunt geniale, dar nu sunt din experiența personală. Nu am avut probleme cu nicio soacră!”

Delia și Macanache au lansat melodia ”Rămâi cu bine”.  ”Versurile sunt geniale, dar nu sunt din experiența personală. Nu am avut probleme cu nicio soacră!”, a mărturist artista. Cei doi artiști se completează reciproc, au personalități puternice, iar ceea ce a ieșit demonstrează faptul că din doi artiști originali nu putea ieși decât un rezultat remarcabil!

Delia și Macanache au lansat melodia ”Rămâi cu bine”. ”Versurile sunt geniale, dar nu sunt din experiența personală. Nu am avut probleme cu nicio soacră!”, a mărturist artista. Cei doi artiști se completează reciproc, au personalități puternice, iar ceea ce a ieșit demonstrează faptul că din doi artiști originali nu putea ieși decât un rezultat remarcabil!

Hai, fă un mic efort, îți amintești versurile, române? 1 Mai în comunism. Slagărul care răsuna în fiecare casă... De pe litoral, Delia șI Macanache au venit direct la „Neatza”. ”Rămâi cu bine”, mare! Soacrelor, sunteți pe „frecvență”?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x