Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

Dorian Popa pune "sare pe rană" și în 2017: "Acasă am iubire, nevasta e bine, așa că îmi doresc piese bune și frumoase!"

 

După ce anul 2016 a fost unul cu un succes răsunător pentru Dorian Popa, 2017 nu poate fi mai prejos. 

Juratul "Next Star", unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti autohtoni, a mărturisit în direct, în cadrul emisiunii Neatza cu Razvan si Dani, ce planuri de viitor are.

"Îmi doresc piese bune, frumoase, pe placul publicului. Pentru că în rest, mă simt împlinit. Iubesc și sunt iubit, am o familie frumoasă", a mărturisit Dorian. 

Piesa "Sare pe rană", unul dintre hiturile anului ce tocmai s-a încheiat, a răsunat la "Neatza":

Totuși, artistul are ceva surprize pentru fani!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani online le găseşti integral pe Antena Play: https://goo.gl/Wz5JNb. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe