Antena Căutare

Este brunetă, senzuală și știe să "lovească" unde trebuie. Francisca, fostă concurentă la X Factor și divă la galele Superkombat, se bate "cu pumnii în piept" că noul ei single va fi hit

Francisca, bruneta senzuală de la Botoşani, şi-a descoperit pasiunea pentru muzică la vârstă de 5 ani, iar timp de 14 ani a studiat actoria, muzica şi dansul. Însă pasiunea pentru Superkombat este unul dintre cele mai neobișnuite și plăcute hobby-uri ale sale. 

Francisca, bruneta senzuală de la Botoşani, şi-a descoperit pasiunea pentru muzică la vârstă de 5 ani, iar timp de 14 ani a studiat actoria, muzica şi dansul. Însă pasiunea pentru Superkombat este unul dintre cele mai neobișnuite și plăcute hobby-uri ale sale.

Piesa „Cu pumnii în piept” este compusă de Marius Dia, Erik Tchatchoua & George Papagheorghe și produsă de Andrei Idu, Dorin Voicu & Marius Dia.

Nicole Cherry are piesă nouă! Cireșica a trecut pe la Neatza cu videoclipul melodiei „Uneori”: "Oricât aș încerca s... Smiley News: O femeie supărată foc a coborât din mașină, în mers: "Du-te, mă, tu, dacă ești șmecheră"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x