Live acumChefi la cuţite
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

”Eu am un superbebe!” Mihaela, mândră nevoie mare de Luna, fetița ei: ”Nu știe să plângă! E cuminte!”

Emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani au lansat o nouă ediție a concursului ”Eu am un superbebe!”, iar Mihaela a fost telespectatoarea care a vorbit despre bebelușul ei. 

Emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani au lansat o nouă ediție a concursului ”Eu am un superbebe!”, iar Mihaela a fost telespectatoarea care a vorbit despre bebelușul ei.

Are 28 de ani, a devenit mamă în urmă cu două luni și jumătate, iar acum Mihaela a vorbit la Neatza cu Răzvan și Dani despre minunea din viața ei.

Sunt cu soțul meu de la 15 ani, dar abia acum doi ani am decis să avem un copil. O cheamă Luna pe fetiță, are două luni și jumătate. Nu plânge deloc, se agită un pic și mă prind că îi e fomiță.”, a mărturisit mămica mândră.

Emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani a lansat o nouă ediție a concursului “Eu am un superbebe!”
Înscrie-te cu cel puțin o poză amuzantă/specială a bebelușului tău și intră în concursul nostru! Este posibil să primești și o invitație în platou!

Intrați în direct cu Razvan și Dani, voi și bebelușul vostru, pentru a câștiga un body pentru copii, personalizat de Neatza! Anul acesta copilul tău poate câștiga titlul “SUPERBEBELE DE LA NEATZA”!

Înscrierile se pot face aici ---> https://a1.ro/neatza/superbebe/

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro