Antena Căutare

”Eu am un superbebe!” Mihaela, mândră nevoie mare de Luna, fetița ei: ”Nu știe să plângă! E cuminte!”

Emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani au lansat o nouă ediție a concursului ”Eu am un superbebe!”, iar Mihaela a fost telespectatoarea care a vorbit despre bebelușul ei. 

Emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani au lansat o nouă ediție a concursului ”Eu am un superbebe!”, iar Mihaela a fost telespectatoarea care a vorbit despre bebelușul ei.

Are 28 de ani, a devenit mamă în urmă cu două luni și jumătate, iar acum Mihaela a vorbit la Neatza cu Răzvan și Dani despre minunea din viața ei.

Sunt cu soțul meu de la 15 ani, dar abia acum doi ani am decis să avem un copil. O cheamă Luna pe fetiță, are două luni și jumătate. Nu plânge deloc, se agită un pic și mă prind că îi e fomiță.”, a mărturisit mămica mândră.

Emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani a lansat o nouă ediție a concursului “Eu am un superbebe!”
Înscrie-te cu cel puțin o poză amuzantă/specială a bebelușului tău și intră în concursul nostru! Este posibil să primești și o invitație în platou!

Intrați în direct cu Razvan și Dani, voi și bebelușul vostru, pentru a câștiga un body pentru copii, personalizat de Neatza! Anul acesta copilul tău poate câștiga titlul “SUPERBEBELE DE LA NEATZA”!

Înscrierile se pot face aici ---> https://a1.ro/neatza/superbebe/

Mihaela Apostol, dezvăluiri despre ce nu s-a văzut la Chefi la cuțite: ”Trebuia să fie un tort, dar am ajuns să le dau c... Ce făcea Ramona Olaru înainte să devină celebră! Blonda focoasă a mărturisit totul: ”Am fost ospătăriță la barul din sat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x