Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

Faydee, apariţie de senzaţie, la Neatza !Artistul și-a lansat noua piesă, spre bucuria fanelor. "Nobody & What is Love" a răsunat în platou

 

Fady Fatrouni, cunoscut după numele de scenă Faydee, este un cântăreț și compozitor de muzică R&B, dance și pop australian de origine libaneză. Faydee a cunoscut succesul cu piesa "Laugh Till You Cry', o colaborare cu Lazy J. Faydee a ajuns până în Toht 100 datorită colaborării cu Shaggy, Costi Ioniţă, Mohombi la piesa "I Need Your Love".

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani online le găseşti integral pe Antena Play: https://goo.gl/Wz5JNb. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe