Antena Căutare

Flavia s-a dezlănțuit total când și-a auzit melodia preferată! Nu ai mai văzut-o vreodată dansând atât de sexy!

Flavia Mihășan, frumoasa vecină de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, ne-a mărturisit, în direct, care este melodia ei preferată!

Flavia Mihășan, frumoasa vecină de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, ne-a mărturisit, în direct, care este melodia ei preferată!

A fost și momentul în care regia i-a făcut pe plac și a pus melodia pe fundal, iar frumoasa Flavia nu s-a putut abține și a început să danseze cum numai ea știe să facă!

Spectacolul a fost unul de zile mari și mișcările sexy ale Flaviei i-au hipnotizat pe toți! Nu ai voie să ratezi un asemenea moment special, așa că urmărește clipul video de mai sus ca să vezi dansul!

Citește și:

Dani Oțil a trecut printr-o întâmplare bizară în weekend! Din colecția „Cum o dai tot nu e bine”! „Că ăștia când ajungeți celebri nici măcar o poză nu vreți să faceți”

Show de zile mari la „Neatza”! Amalia Ștefania a cântat melodia preferată chiar în timpul emisiunii! E frumoasă foc, dar... Nu ai cum! Răzvan și Dani au găsit alte „perle” savuroase de pe Facebook! „Eu tam iubit tu tai bătut zoc asta vine pe no...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x