Antena Căutare

Horoscopul zilei, 1 septembrie 2020. Nativii Leu primesc bani

Nativii leu primesc ajutor de la prieteni, iar balanțele trebuie să-si schimbe mentalitatea.

Bianca Nuțu, specialist în citirea eu-lui și pasionată de astrologie, prezintă la "Neatza cu Răzvan și Dani" horoscopul acestei zile. Nativii lei primesc ajutor de la prieteni.

Berbec

Deși, nu îți place să te ocupi de organizarea hârtiilor, astăzi trebuie să-ți dai telefonul pe silen și sa treci la treabă, este sfatul specialistului.

Taur

Ești, în gemneral o persoana care nu prea are răbdare, dar astazi vei fi mult mai împă©iuitor si mai răbdător și diplomat. Pe plan peronal vei avea niște discuții revelatoare. Atenție cui dai bani cu împrumut pentru că s-ar putea s ă nu-i mai recuperezi.

citește și: Horoscopul culorilor îți dezvăluie trăsăturile de personalitate.Care este cea mai inocentă zodie, conform acestui zodiac

Gemeni

Recomandarea specialistului este să eviți investițiile majore și să ai rabdare, pentru ca lucrurile nu se întâmplă peste noapte.

Rac

La tine acasă se reinstaurează linistea și pacea, mai ales daca au fost niște discuții aprinse. Ai un fler foarte bun , privind partea financiara, dar este cazul șa și faci ceva în acest sens.

Leu

Cineva din umbră îți va da ajutor, posibil să primești ajutor și chiar niște bani cadou. Este o zi de care trebuie șă profiți din plin.

Fecioara

O zi foarte buna, pe plan financiar te concentrezi ușor. Sunt șanse ca să-ți pui în practică ideile creative și să câștigi bani de pe urma lor.

Balanță

Ar fi minunat daca ți-ai schimba mentalitatea despre bani. Nu ești mereu conșțient de valoarea ta. Nimerești de multe ori niște proiecte care nu sunt tocmai avantajoase.

Scorpion

Astăzi vei avea niște discuții cu prietenii și vei ajunge la niște momente ale adevărului. Sunt persoane în jurul tău care vor să te ajute, trebuie doar sa le permiți asta.

citește și: Horoscopul arboricol sau celtic. Ce credeau druizii despre fiecare semn zodiacal și care sunt caracteristicile nativilor, conform celui mai vechi zodiac

Săgetător

Tu trebuie să faci un bilanț între cât câștigi și cât cheltuiești si nu ar fi rău să strângi un pic cureaua.

Capricorn

Este o zi bună să-ți promovezi serviciile și să stii ca obstacolele financiare, în sfârșit încep să dispară.

Vărsător

Ești angajat într-o misiune secretă de a câștiga bani, așa ca fă lucrurile în secret nu spune nimănui.

Pești

Cineva din anturajul tau vrea să profite de pe urma ta sau poți să cumperi anumite produse la suprapreț.

Cine spune că nu ne mai putem bucura de vacanță? Relaxare pe plajă cu nisip și baldachine la doi pași de București... Râzi cu lacrimi. Un cetățean turmentat face senzație cu lopata în mână | VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x