Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Horoscop 25 ianuarie 2021. Gemenii încearcă să le facă pe toate, află ce se întâmplă cu Leii

Astăzi suntem foarte curioși și tocmai pentru a afla ce ne interesează îi vom iscodi pe ceilalți să se destăinuie.

Horoscopul zilei 25 ianuarie 2021. Berbecii au o relație tensionată cu partenerul, află ce se întâmplă cu Scorpionii

profimedia

Predispoziția este să ne destăinuim mult mai mult decât suntem dispuși să ascultăm și astfel riscăm să ne ia gura pe dinainte și să ne confesăm cui nu trebuie.

Horoscop 25 ianuarie 2021 Berbec

S-ar putea să ai de negociat ceva sau să faci o înțelegere importantă. De asemnea, unii nativi au multe de făcut, iar alții pun țara la cale cu un frate. În cazul în care apar probleme cu un prieten, este timpul să dați cărțile pe față.

Horoscop 25 ianuarie 2021 Taur

Împlinirea vine astăzi prin alții mai ales dacă găsiți o cale prin care să vă susțineți financiar reciproc. Toată atenția ta rămâne îndreptată asupra carierei. Vei avea parte de încă o zi plină. Din fericire, oportunitățile se țin lanț.

Horoscop 25 ianuarie 2021 Gemeni

Astăzi ai energie din plin și ești pregătit să dărâmi și munții dacă ți s-ar cere. Nu ai stare într-un loc, ești agitat și vorbești foarte mult. Nu ar fi de mirare dacă ai jongla între două activițății ce pot avea legătură cu vânzări, comunicare sau publicitate. Nu este exclus să fi destul de superficial.

Horoscop 25 ianuarie 2021 Rac

Se pare că ești obosit, nu neapărat fizic, cât epuizat psihic de unii oameni din viața ta. Sănătatea este un pic mai șubredă, dar multe simptome pleacă de la felul în care te fac ceilalți să te simți. Ar trebui să știi însă că nimeni nu te poate răni dacă nu le permiți tu.

Horoscop 25 ianuarie 2021 Leu

Sunt șanse mari să închei o tranzacție importantă. Ofertele pe care le faci astăzi sunt pur și simplu de nerefuzat. Și chiar dacă în general îți place să culegi laurii singur, astăzi îi vei împărți cu echipa ta.

Horoscop 25 ianuarie 2021 Fecioară

Ești sociabil și îți cauți loc printre oameni puternici, cu multe conexiuni și cu care să ai ce să discuți. Ai în plan proiecte ambițioase și ți-ar prinde bine un pic de susținere, așa că profită din plin de puterea ta de convingere.

Horoscop 25 ianuarie 2021 Balanță

Din când în când îți vine să lași totul în urmă și să spui da unei escapde. Doar că nu ai încotro decât să tragi frâna de mână și să te gândești la consecințe. Poate că ai vrea să îi plătești partenerului cu aceeași monedă, mai ales dacă a fost infidel. Însă știi deja că asta nu este o rezolvare.

Horoscop 25 ianuarie 2021 Scorpion

Este destul de dificil să fi astăzi pe aceeași lungime de undă cu o altă persoană. Gelozia, invidia, luptele pentru putere îți cam dau târcoale. Iar dacă ai cunoscut recent pe cineva, nu-ți convine nimic din ce-ți propune, dar nici tu nu ai idei mai bune.

Horoscop 25 ianuarie 2021 Săgetător

Fix când te așteptai mai puțin, cineva îți ține morală. În loc să te aprinzi instant, încearcă să asculți și un alt punct de vedere. De asemenea, și asociații pot să îți dea ceva emoții astăzi. Nu ar fi de mirare să descoperi că sunt duplicitari.

Horoscop 25 ianuarie 2021 Capricorn

O anumită situație îți poate distrage atenția de la muncă. Poate fi vorba de un coleg sau de cineva din familie, toată lumea pare mult mai sensibilă astăzi, așa că mai bine nu dai dovadă de duritate.

Horoscop 25 ianuarie 2021 Vărsător

Cineva te poate înțepa astăzi cu tot felul de remarci. Pe plan amoros, ai putea avea parte de o zi senină, iar dacă ești singur, Cupidon îți poate scoate în cale o persoană foarte interesantă.

Horoscop 25 ianuarie 2021 Pești

E de apreciat că vrei să le faci pe toate, dar nu ar strica să îți faci timp liber și pentru tine. De asemenea, ești destul de sensibil când vine vorba de comunicare. În loc să discuți rațional, ești foarte emoțional și asta nu poate duce la ceva bun.

Citește și: Horoscop pentru săptămâna 25 - 31 ianuarie 2021