Căutare Live

Letty a făcut senzație la „Next Star” și „X Factor”, dar acum va cuceri întreaga Românie cu o super piesă! Vei auzi peste tot melodia ”Dor de ieri”

Letty a venit la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” și a vorbit despre noul ei single, ”Dor de ieri”, cu care speră să dea marea lovitură!

Letty a venit la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” și a vorbit despre noul ei single, ”Dor de ieri”, cu care speră să dea marea lovitură!

Pentru cei care nu își amintesc, Letty (Letiția Roman) este vocea care a cucerit juriul X Factor în anul 2016 (la vârsta de 14 ani) și pe cel de la Next Star în 2013.

Cariera artistică a lui Letty a avut un mare salt odată cu lansarea melodiei "Closer", în colaborare cu Marcel Pavel, la vârsta de 12 ani, fiind o dovadă incontestabilă a talentului său muzical. În 2015 a lansat cinci piese.

Acum, frumoasa cântăreață a venit la „Neatza cu Răzvan și Dani” pentru a dezvălui mai multe despre planurile sale, despre carieră și despre ce noutăți mai pune la cale pentru fani! Urmărește clipul video de mai sus ca să descoperi mai multe informații despre Letty!

Flavia și Amalia au trăit un adevărat șoc! Fetele și-au pus mâinile în cap atunci când au auzit ce fac Răzvan și Dani cu... Credeai că le-ai văzut pe toate?! Oamenii de pe trotuar s-au speriat atunci când a apărut papagalul...lătrător! (VIDEO)...
Ultimele știri