Antena Căutare

Maria Dragomiroiu, probleme din cauza unui nepot! „A dispărut. Am descoperit acum două zile”

Maria Dragomiroiu a făcut spectacol, joi, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, și a dezvăluit că a avut o problemă, din cauza unuia dintre cei patru nepoți ai ei.

Maria Dragomiroiu a făcut spectacol, joi, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, și a dezvăluit că a avut o problemă, din cauza unuia dintre cei patru nepoți ai ei.

Maria Dragomiroiu are doi copii din prima căsătorie, Ileana și Mircea, și patru nepoți, 3 fetițe (Ilinca, Maria Alexandra l și Ana Elisabeta) și un băiețel, Daniel Ionuț. Nepoții artistei au vârste cuprinse între 5 și 14 ani. Cântăreața este căsătorită de 30 de ani cu impresarul Bebe Mihu.

„Unul dintre nepoții mei, nu știu care dintre ei, mi-a șters pagina oficială de Facebook. Am descoperit acum două zile. Ei fură telefoanele, umblă pe acolo... Vă dați seama, dacă cel mic are 5 ani... Nu te poți supăra pe un copil”, a povestit Maria Dragomiroiu.

Artista a recunoscut că o sperie lumea digitală și că o mâhnește faptul că oamenii nu mai comunică așa cum obișnuiau să o facă.

„Noi, ca ființe, suntem foarte solicitate. De aceea cred că și lumea e foarte obosită, agitată. Nu se mai comunică, nu mai este viață, este totul virtual. Era frumos înainte. Ne întâlneam la țară, la horă, la bal. Când eram în liceu ne vedeam, mergeam la un film, mergeam prin oraș, mergeam în parc. Era frumos”, a spus Maria Dragomiroiu.

Despre nepoții ei, Maria Dragomiroiu a spus că nu i-a luat cu ea la spectacole prin țară, deoarece nu vor părinții lor.

„Nu i-am lua cu mine la spectacole prin țară. Nu mi-i dau părinții. Eu pe copiii mei i-am luat după mine. Erau mascote pe unde mergeam – prin baruri, pe unde cântam, pe la restaurante noaptea... Părinții sunt cei care decid ce fac cu copiii. Eu nu mă bag. Eu pe ai mei îi luam cu mine, că nu aveau cu cine să rămână. Dar a fost frumos”, a mai spus Maria Dragomiroiu, după ce a cântat melodia „Să fim sănătoși” la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Urmăriți clipurile de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Stil de Succes cu Ellida Toma. Ținute reinterpretate, cu detalii arhitecturale, marca Renata Stan – Video... Cel mai tare banc despre căsătorie! „Femeie, mi-ai văzut...?” Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x