Antena Căutare

Mihai Vigariu, românul care a făcut înconjorul Pământului! "Îmi descopăr noi abilități mereu"

Mihai Vigariu, primul romândin istorie care a coborât sub nouă ore pe distanța unui Full IronMan, a venit la Neatza cu Răzvan și Dani. În ultimii doi ani, sportivul a făcut înconjorul Pământului.

Care sunt distanțele de triatlon?

Triatlonul este format din trei discipline: înotul (trebuie parcurși 3,8 km), 180 de km pe bicicletă și un maraton de 42 de km.

Mihai este la bază conultant pe partea de programare, arhitectură și integrări. Acesta are o viață profesională extrem de activă și multicoloră, iar de la 30 de ani a hotărât să se apuce de sport și alergat.

A cunoscut triatlonul după un accident de motocicletă, iar de atunci "virusul" l-a acaparat! De la 30 de ani și până în prezent, la 36 de ani, Mihai își descoperă noi abilități de care nici el nu era pe deplin conștient și simte la nivel profund că această cale este potrivită pentru el.

Pentru continuarea interviului dă play clipului de mai sus!

La Neatza cu Răzvan și Dani, Cătălin Oprișan prezintă maimuțele cerșetoare și polițiștii indieni de la divizia de ursări... Sore lansează melodia "Ce faci, fată?": Îmi place să mă joc de-a regizorul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x