Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Miodrag Belodedici și Dănuț Lupu, confruntare în direct! Zeci de mingi au zburat în platou!

 

Invitați la "Neatza cu Răzvan și Dani", Miodrag Belodedici și Dănuț Lupu au jucat făcut cel mai tare meci al momentului, chiar în platou!

Simpaticii Răzvan și Dani au propus sportivilor din Generația de Aur un joc de „x și 0”, dar cu pahare umplute cu apă și mingi de tenis de masă!

Confruntarea nu a fost una deloc ușoară, iar platoul emisiunii s-a umplut rapid de mingi! 

Pe 18 noiembrie, pe Arena Națională, românii au parte de fotbal și spectacol! Sportivii de aur ai României și-au dat întâlnire cu diferiți artiști, într-o confruntare istorică de Centenar!

Invitați în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, Miodrag Belodedici și Dănuț Lupu au venit să vorbească despre cel mai important eveniment sportiv al anului, Centenarul Fotbalului Românesc, eveniment dedicat Centenarului Marii Uniri.

„Este un meci foarte important, am înțeles că o să fie și un scop caritabil”, a mărturisit Belodedici. 

Așadar, pasionații de sport nu au voie să rateze un asemenea moment, în care marii sportivi ai Generației de Aur vor juca alături de Adrian Enache, Aurelian Temișan, Kamara, Ionică Moroșanu și nu numai!

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi cum s-au distrat campionii cu Răzvan și Dani, chiar în timpul emisiunii!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI