Antena Căutare

Miodrag Belodedici și Dănuț Lupu, confruntare în direct! Zeci de mingi au zburat în platou!

Invitați la "Neatza cu Răzvan și Dani", Miodrag Belodedici și Dănuț Lupu au jucat făcut cel mai tare meci al momentului, chiar în platou!

Invitați la "Neatza cu Răzvan și Dani", Miodrag Belodedici și Dănuț Lupu au jucat făcut cel mai tare meci al momentului, chiar în platou!

Simpaticii Răzvan și Dani au propus sportivilor din Generația de Aur un joc de „x și 0”, dar cu pahare umplute cu apă și mingi de tenis de masă!

Confruntarea nu a fost una deloc ușoară, iar platoul emisiunii s-a umplut rapid de mingi!

Pe 18 noiembrie, pe Arena Națională, românii au parte de fotbal și spectacol! Sportivii de aur ai României și-au dat întâlnire cu diferiți artiști, într-o confruntare istorică de Centenar!

Invitați în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, Miodrag Belodedici și Dănuț Lupu au venit să vorbească despre cel mai important eveniment sportiv al anului, Centenarul Fotbalului Românesc, eveniment dedicat Centenarului Marii Uniri.

„Este un meci foarte important, am înțeles că o să fie și un scop caritabil”, a mărturisit Belodedici.

Așadar, pasionații de sport nu au voie să rateze un asemenea moment, în care marii sportivi ai Generației de Aur vor juca alături de Adrian Enache, Aurelian Temișan, Kamara, Ionică Moroșanu și nu numai!

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi cum s-au distrat campionii cu Răzvan și Dani, chiar în timpul emisiunii!

Un tânăr și-a dus iubita în parc, dar s-a făcut de râsul lumii! Ce a pățit (VIDEO)... Romeo Fantastik, mesaj de senzație pentru Dani Oțil! „Să le puneți mai mult la treabă...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x