Live acumBaieti de oras (r)
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

Cât zahăr este indicat să mâncăm de sărbători? Nutriționistul Ruxandra Pleșea ne dă cele mai bune sfaturi

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, dintr-o clinică din București, alături de medicul nutriționist Ruxandra Pleșea, ne explică cât zahăr este indicat să mâncăm de sărbători.

Vin sărbătorile și mesele îmbelșugate ne aduc și caloriile, nu doar gustul desăvârșit, de aceea trebuie să învățăm să ne ponderăm mai ales când vine vorba de zahăr.

Excesul de zahăr ne obosește, ne crește glicemia și ne aduce câteva kg în plus. Celor mici este indicat să le dăm cât mai puțin zahăr pentru că astfel se obișnuiesc și vor dori să mănânce doar dulce.

Mai mult, zahărul produce riduri și mai ales acnee. Țesuturile încep să rețină apă și acest aspect trebuie să ne facă să înțelegem că este necesar să controlăm cantitatea de dulciuri și de zahăr pe care o consumăm.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!