Antena Căutare

Cât zahăr este indicat să mâncăm de sărbători? Nutriționistul Ruxandra Pleșea ne dă cele mai bune sfaturi

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, dintr-o clinică din București, alături de medicul nutriționist Ruxandra Pleșea, ne explică cât zahăr este indicat să mâncăm de sărbători.

Vin sărbătorile și mesele îmbelșugate ne aduc și caloriile, nu doar gustul desăvârșit, de aceea trebuie să învățăm să ne ponderăm mai ales când vine vorba de zahăr.

Excesul de zahăr ne obosește, ne crește glicemia și ne aduce câteva kg în plus. Celor mici este indicat să le dăm cât mai puțin zahăr pentru că astfel se obișnuiesc și vor dori să mănânce doar dulce.

Mai mult, zahărul produce riduri și mai ales acnee. Țesuturile încep să rețină apă și acest aspect trebuie să ne facă să înțelegem că este necesar să controlăm cantitatea de dulciuri și de zahăr pe care o consumăm.

Atenție la jucăriile pe care le cumpărați copiilor! Poliția Română: Folosiți doar magazinele specializate... O tânără cântăreață i-a dat palpitații lui Dani Oțil! Declarația acesteia l-a uimit! "...cred că suntem pe aceesi l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x