Antena Căutare

Dani Oțil, pe podium la ultima etapă de la Campionatul Național de Viteză în Coastă: „Nu mai am unde să pun cupele”

Dani Oțil s-a calificat pe podium la ultima etapă de la Campionatul Național de Viteză în Coastă. Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a ținut să precizeze că „nu mai are unde să își pună cupele”.

Dani Oțil s-a calificat pe podium la ultima etapă de la Campionatul Național de Viteză în Coastă. Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a ținut să precizeze că „nu mai are unde să își pună cupele”.

În ultima etapă din Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop 2019, Dani Oțil a urcat încă o dată pe podium.

„N-am luat decât un loc trei. Mi-a mers foatrte bine pe jumătate. Pe cealaltă jumătate s-a făcut frig și... Am mers un pic mai încet în a doua urcare. Am prins doar locul trei”, a spus Dani Oțil.

„Mulțumim fanilor care au venit în număr atât de mare! La un moment dat m-am ascuns, ca să nu mai fac poze, căci nu aveam timp nici să mănânc. Foarte multă lume. Mulți participanți. A fost o cursă minunată. Am avut parte și de vreme bună, la prânz, cât mi-a mers mie mașina tare, și după aia, seara, când a fost foarte frig, n-a mai mers așa de tare”, a mai spus prezentatorul.

Dani Oțil a precizat că își caută sponsor, deoarece nu mai are unde să își pună cupele. Îi trebuie mobilier nou!

„Nu mai am unde să pun cupele. Și îmi trebuie mobilier nou. Nu știu ce să fac, că nu pot să donez cupe. De topit am încercat, nu e... Deci, contactați-mă pe Facebook, caut parteneri pentru la anul”, a spus matinalul, amuzându-i pe Răzvan Simion și pe Cătălin Oprișan, redactorul-șef de la a1.ro.

Urmăriți clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Cătălin Oprişan a descoperit Waze-ul în 2019! „I-am spus sărut mâna doamnei din telefon”... Nu mai ești în pas cu muzica? Cătălin Oprişan te pune la curent cu tot ce e nou! Așa ceva NU există! „La început am crez...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x