Antena Căutare

Descemer Bueno s-a lăsat îmbrăcat în „echipament oficial Neatza”! A făcut echipă cu Ramona pentru a-i „zdrobi” pe Lidia Buble și Răzvan Simion

Descemer Bueno și Lidia Buble n-au scăpat neprovocați de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Ne-au cântat „Margarita” apoi au încins atmosfera cu o superprovocare marca „Neatza cu Răzvan și Dani”. Descemer Bueno a avut ocazia să participe la un joc ce îi va arăta câteva „obiceiuri și tradiții pur românești”!

Așadar, Descemer Bueno și Ramona versus Lidia Buble și Răzvan Simion. Cine a câștigat, puteți vedea în materialul video de mai sus!

Născut în Havana, câștigător de Grammy, compozitor de succes, cântăreț senzațional, dansator fenomenal...Să mai spunem că are la activ colaborări WOW cu Enrique Iglesias Sean Paul și Gente de Zona? Descemer Bueno a venit la Neatza cu Răzvan și Dani să vorbească despre „Margarita”.

Cum au ajuns cei artiști să colaboreze și cum au decurs filmările videoclipului „Margarita”, puteți citi, în: Lidia Buble și Descemer Bueno au adus o „Margarita” la Neatza cu Răzvan și Dani! Detalii din culisele celui mai hot videoclip al anului: „Sunt foarte emoționată când sunt cu el!”

Lidia Buble și Descemer Bueno au adus o „Margarita” la Neatza cu Răzvan și Dani! Detalii din culisele celui mai hot vide... „Primiți cu colinda?” Cele mai frumoase obiceiuri de Crăciun au venit la Neatza cu Răzvan și Dani: „Am venit de dimineaț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x