Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Imagini spectaculoase de la etapa VTM Rânca 2019! Dani Oțil, surprins în ipostaza de pilot de curse! Pe ce loc s-a calificat

 

Dani Oțil, susținut de echipa lui, a realizat un scurt clip la etapa VTM Rânca 2019. În imagini, prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” este surprins în ipostaza de pilot de curse. 

„A fost o cursă spectaculoasă. Am întâlnit oameni foarte frumoși, celebri piloți pasionați. Rânca este cunoscută nu doar pentru traseul extrem de iute și de ethnic – sunt viteze foarte mari, dar și pentru faptul că dacă știi unde să te așezi pe deal, poți vedea cinci-șase viraje la rând, mult mai multe decât în celelalte curse”, a spus Dani Oțil.

Matinalul a dezvăluit că s-a calificat pe locul șase. „Am fost în primii zece, unde îmi este locul”, a spus el.

Urmăriți clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI