Antena Căutare

Imagini spectaculoase de la etapa VTM Rânca 2019! Dani Oțil, surprins în ipostaza de pilot de curse! Pe ce loc s-a calificat

Dani Oțil, susținut de echipa lui, a realizat un scurt clip la etapa VTM Rânca 2019. În imagini, prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” este surprins în ipostaza de pilot de curse. 

Dani Oțil, susținut de echipa lui, a realizat un scurt clip la etapa VTM Rânca 2019. În imagini, prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” este surprins în ipostaza de pilot de curse.

„A fost o cursă spectaculoasă. Am întâlnit oameni foarte frumoși, celebri piloți pasionați. Rânca este cunoscută nu doar pentru traseul extrem de iute și de ethnic – sunt viteze foarte mari, dar și pentru faptul că dacă știi unde să te așezi pe deal, poți vedea cinci-șase viraje la rând, mult mai multe decât în celelalte curse”, a spus Dani Oțil.

Matinalul a dezvăluit că s-a calificat pe locul șase. „Am fost în primii zece, unde îmi este locul”, a spus el.

Urmăriți clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Cum te poți vindeca de boli prin gândire pozitivă! Cât de mult rău pot face cuvintele negative... „Fundulețul mult în spate!”. Diana Stejereanu, antrenament incendiar pentru cupluri, la „Neatza cu Răzvan și Dani” - Vid...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x