Live acumDragoste de tata
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Imagini spectaculoase de la etapa VTM Rânca 2019! Dani Oțil, surprins în ipostaza de pilot de curse! Pe ce loc s-a calificat

Dani Oțil, susținut de echipa lui, a realizat un scurt clip la etapa VTM Rânca 2019. În imagini, prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” este surprins în ipostaza de pilot de curse. 

Dani Oțil, susținut de echipa lui, a realizat un scurt clip la etapa VTM Rânca 2019. În imagini, prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” este surprins în ipostaza de pilot de curse.

„A fost o cursă spectaculoasă. Am întâlnit oameni foarte frumoși, celebri piloți pasionați. Rânca este cunoscută nu doar pentru traseul extrem de iute și de ethnic – sunt viteze foarte mari, dar și pentru faptul că dacă știi unde să te așezi pe deal, poți vedea cinci-șase viraje la rând, mult mai multe decât în celelalte curse”, a spus Dani Oțil.

Matinalul a dezvăluit că s-a calificat pe locul șase. „Am fost în primii zece, unde îmi este locul”, a spus el.

Urmăriți clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!