Antena Căutare

Nu este o glumă! Un șofer a oprit mașina ca să-l ajute pe castor să-și care lemnul pentru casă!

Dacă și tu credeai că le-ai văzut pe toate, atunci cu siguranță avem dovada că te-ai înșelat amarnic! Ai mai văzut vreodată un bărbat ajutând un castor să își care lemnele pentru cuib?

Așa cum ne-a obișnuit deja, Cătălin Oprișan, redactorul șef al www.a1.ro, a demonstrat că internetul chiar este o sursă inepuizabilă de „bijuterii” virale!

Un exemplu concret este chiar clipul video pe care l-a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani, cel în care un bărbat ajută un castor să își care lemnele pentru cuib!

Practic, omul merge liniștit cu mașina atunci când vede în mijlocul drumului cum apare un castor cărând un lemn de mari dimensiuni.

Acest bun creștin se dă jos din mașină și, fără să mai stea pe gânduri, apucă lemnul de celălalt capăt și îl ajută pe castor să îl care până la marginea cealaltă a drumului.

Cu siguranță nu vezi în fiecare zi o asemenea scenă! Urmărește clipul video din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să savurezi momentul!

Pericol să-ți crească glicemia! O fetiță a fost lăsată la sala de fitness și a făcut show în fața oglinzii | VIDEO... Un munte de voință numit Mihai Popescu! Tânărul în scaun cu rotile salvat la Colectiv se pregătește de Bac, deși nu-și p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x