Antena Căutare

Neatza cu Răzvan și Dani. Viața fără copil. Motivele pentru care din ce în ce mai mulți români nu își doresc să devină părinți

Doctorul Cristian Andrei explică la Neatza cu Răzvan și Dani motivele pentru care din ce în ce mai mulți români nu își doresc să devină părinți.

Viața fără copii este o opțiuni din ce în ce mai des întâlnită printre cupluri, în ultimii ani.

„Oamenii nu mai au nevoie să se lupte pentru supraviețuire, pe vremuri copilul, de fapt numărul mare de copii era menit să te apere de vicistitudini, să rămână vreo câțiva în viața măcar, să te ajute la prăjitul porumbului, să te ajute în luptele cu inimacii și să lași moștenire cuiva. Astăzi, dacă ai de lăsat moștenire ceva pui pe un hard disk și l-ai lăsat acolo unde, pui în bancă.” , a explicat doctorul Cristian Andrei.

Mulți dintre tinerii care nu doresc moștenitori vin din familii în care au existat certuri sau divorțuri și care au rămas cu anumite amintiri. Aceștia spun că nu doresc ca copiii lor să treacă prin aceleași experiențe.

Neatza cu Răzvan și Dani. Cauzele insuficienţei cardiace. Sfaturile specialistului... Neatza cu Răzvan și Dani. Ți-e frică de medic? Uite cinci motive pentru care un măr pe zi ține doctorul departe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x