Antena Căutare

Neatza te deșteaptă...de ziua ta! La mulți ani, Claudiu Bleonț! Mărturisire inedită făcută de marele actor: ”Sper să ies sănătos!”

Actorul Claudiu Bleonț împlinește astăzi 59 de ani, iar Răzvan și Dani, alături de fete, l-au sunat pentru a-i ura ”La mulți ani”. 

Actorul Claudiu Bleonț împlinește astăzi 59 de ani, iar Răzvan și Dani, alături de fete, l-au sunat pentru a-i ura ”La mulți ani”.

În cadrul emisiunii de la Antena 1, actorul a avut parte de o surpriză și a mărturisit că doar astăzi are liber, pentru că duminică va avea premiera piesei de teatru ”Eseu despre demență”, la Craiova.

”Să știi că sunt în pauză de muncă, sunt la Craiova, unde am repeții, pentru că duminică am premieră și azi e ziua mea liberă. De mâine până duminică avem generale. ”Eseu despre demență”. Sunt firesc, la vârsta pe care o am, la 59 de ani. Studiez un caz de uitare, vechi de când grecii făceau teatru extraordinar și sper să ies sănătos din proiect. Da, în sensul să nu apară vreo boală profesională.”, a mărturisit actorul.

Moment senzațional la ”Neatza”! Fetele de la Vogue l-au lăsat fără haine pe Răzvan: ”Avem nevoie de forțele voastre proa... Legătura neștiută dintre Celia și Dani Oțil! Cântăreața a dezvăluit totul în direct, la TV: ”M-a ajutat să...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x