Antena Căutare

Nebunie în platoul Neatza! Dani Oțil, fugărit de frumoasa Dianna Rotaru! Matinalule, dacă te prinde artista și nu te mai lasă?

Nebunie în platoul Neatza! Dani Oțil a fost fugărit de frumoasa Dianna Rotaru, după ce artista a cântat melodia "Inimă, nu fi de piatră!". 

Nebunie în platoul Neatza! Dani Oțil a fost fugărit de frumoasa Dianna Rotaru, după ce artista a cântat melodia "Inimă, nu fi de piatră!".

Salopetă mulată, decolteu amețitor, cosițe blonde și voce mieroasă! Dianna Rotaru cânta melodia "Inimă, nu fi de piatră!" POVESTEA ȘLAGĂRULUI

Diana a realizat un cover după piesa marii doamne a muzicii ușoare românești, Corina Chiriac. În 2001, la 18 ani,Dianna Rotaru a făcut primii pași pe scenă cu trupa "Savana" cu care a lansat piesele "Caravana", "La mare", "Mi-e dor de voi părinți".

Matinalule, dacă te prinde artista și nu te mai lasă?

Salopetă mulată, decolteu amețitor, cosițe blonde și voce mieroasă! Dianna Rotaru cânta melodia "Inimă, nu fi de pi... Sensibilitate la durere, răceală și rezistență scăzută la durere? S-ar putea să ai carențe de vitamina D3 în organism...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x