Live acumSerial: Sacrificiul (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Nicole Cherry, test de sinceritate în prag de majorat! Artista, dezamăgită de o parte din publicul din România: ”Am trecut prin multe... ”

Nicole Cherry a lansat videoclipul piesei „Cuvintele tale“, melodie care s-a născut dintr-o dezamăgire a artistei.

Nicole Cherry a lansat videoclipul piesei „Cuvintele tale“, melodie care s-a născut dintr-o dezamăgire a artistei.

Cireșica a luat loc pe canapeaua de la ”Neatza”, unde a povestit cum a compus piesa, dar și cum a avut parte de numeroase momente de cumpănă din pricina unora care au încercat să-i pună bețe în roate în carieră.

”Am trecut prin multe, asta pentru sunt mulți hateri în România. Am văzut și multe pagini de Facebook anti Nicole Cherry, dar asta e bine. Dacă există, înseamnă că exist și eu ca artist”, spune vedeta.

Ei bine, Nicole pare să-și vadă liniștită de succesul său tot mai mare, mai ales că în curând ca avea parte de un moment unic din viața fiecăruia: majoratul.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!