Live acumFilm: Divergent
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

O tânără cântăreață i-a dat palpitații lui Dani Oțil! Declarația acesteia l-a uimit! "...cred că suntem pe aceesi lungime de undă!"

Cântăreața Georgiana Marina, invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", a mărturisit, în direct,că are ceva în comun cu Dani Oțil.

Răzvan și Dani aruncă un ochi la câteva poze cu splendida Georgiana Marina și îi trec toate transpirațiile: "Nu mai trimiteți fotografii! Să nu mai lăsați telefonul pe mâna prezentatorilor că ... știi ce se întâmplă!? Pffai de mine!!", spune Dani Oțil cu admirație!

Prezentatorul a început o mică discuție în care a adus vorba de căsătorie, iar Georgiana a dat o replică care i-a făcut inima lui Dani să o ia razna!

"La faza cu căsătoritul cred că suntem pe aceesi lungime de undă!", spune tânăra cântăreață, lăsând să se înțeleagă ceva mai mult.

Dani o privește cu uimire, însă imediat Georgiana adaugă: "Adică, nu vreau să mă mărit, încă!"

Dani a respirat de ușurare: "Aaaaa, m-am liniștit!"

Georgiana Marina prezintă piesa "Ție, lume dragă-ți cânt!", la care a colaborat cu Orchestra Națională "Lăutarii" din Chișinău, dirijată de Nicolae Botgros.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!