Antena Căutare

O tânără cântăreață i-a dat palpitații lui Dani Oțil! Declarația acesteia l-a uimit! "...cred că suntem pe aceesi lungime de undă!"

Cântăreața Georgiana Marina, invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", a mărturisit, în direct,că are ceva în comun cu Dani Oțil.

Răzvan și Dani aruncă un ochi la câteva poze cu splendida Georgiana Marina și îi trec toate transpirațiile: "Nu mai trimiteți fotografii! Să nu mai lăsați telefonul pe mâna prezentatorilor că ... știi ce se întâmplă!? Pffai de mine!!", spune Dani Oțil cu admirație!

Prezentatorul a început o mică discuție în care a adus vorba de căsătorie, iar Georgiana a dat o replică care i-a făcut inima lui Dani să o ia razna!

"La faza cu căsătoritul cred că suntem pe aceesi lungime de undă!", spune tânăra cântăreață, lăsând să se înțeleagă ceva mai mult.

Dani o privește cu uimire, însă imediat Georgiana adaugă: "Adică, nu vreau să mă mărit, încă!"

Dani a respirat de ușurare: "Aaaaa, m-am liniștit!"

Georgiana Marina prezintă piesa "Ție, lume dragă-ți cânt!", la care a colaborat cu Orchestra Națională "Lăutarii" din Chișinău, dirijată de Nicolae Botgros.

Cât zahăr este indicat să mâncăm de sărbători? Nutriționistul Ruxandra Pleșea ne dă cele mai bune sfaturi... Meteo: Mijlocul săptămânii aduce vreme în general închisă în majoritatea zonelor țării...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x