Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

"Omul care nu a deranjat niciodată pe nimeni". Motivul pentru care Cristian Țopescu, legendarul comentator sportiv, a fost interzis de Ceaușescu

 

 Comentatorul sportiv Cristian Topescu, în varstă de 81 de ani, a încetat din viată, ieri, la Spitalul Elias din București, unde era internat la Secția de Terapie Intensivă, că urmare a unor complicații provocate de diabet și de alte boli cronice. 

În memoria lui, Cătălin Oprisan a vorbit desre legendarul comentator: 

"Omul care nu a deranjat niciodată pe nimeni și omul care este recunoscut de toată lumea pe stradă... Dumnealui a fost interzis din '83 până în '89 și se ocupa cu programele sportive de la Clubul Steaua.  

Acolo, filma meciurile adversarelor, echipele cu care urma să se întâlnească Steaua. Pleca înainte, filma, se întorcea cu caseta video și începeau analizele (...) 

Dumnealui comenta un meci pentru Televiziunea Națională și, în comentariu, a spus că jucătorii românii ar fi bine să fie lăsați să se transfere peste hotare, motiv pentru care a fost interzis de Ceaușescu ", povestește Cătălin Oprisan. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE